Schoonheidsspecialiste / Green skin care & more

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Nazanin Mafi. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gecertificeerd wenkbrauwstylist. Ik heb een grote passie voor verzorging.

Mijn interesse en focus is op gezichtsverzorging. Juist omdat elk huidtype om zijn eigen aandacht én verzorging vraagt, is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken die daarvoor zorgen. Mijn producten beschermen tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf én zorgen voor een betere conditie van de huid. Wilt u een huidanalyse dan kan ik u hiermee helpen en de daarbij passende behandeling / producten geven.

De behandelingen bij GREEN worden uitgevoerd met producten van SPA (SalonnePro Amsterdam) Een Nederlands product dat uitermate geschikt is voor de huid. Deze dermatologische verzorgingsproducten hebben effectieve ingrediënten die bijdragen aan het gezond maken van de huid en zijn speciaal ontwikkeld en bewezen effectief om bepaalde huidproblemen aan te pakken. Uiteraard zijn mijn producten dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van parfum.

Bent u geïnteresseerd in mijn behandelingen, dan bent u op vrijdag van harte welkom in mijn salon. Omdat ik op afspraak werk kunt u mij het beste bereiken via:

Tel. / Whatsapp: +31 6 86390251
Afspraak maken: 's ochtends 08:00-09:30 - 's avonds 18:00-22:00
E-mail: info2greenskin@gmail.com
Website: www.greenskincaring.com

Green Skincare & More