Horeca

De Kansenfabriek biedt alles wat u van een horecagelegenheid mag verwachten. Het is een plek waar de koffie heerlijk is en de kaart voor ieder wat wils biedt. Een centraal punt waar u gewoon uzelf kunt zijn te midden van de andere gasten.


Naast een gezellige horecagelegenheid in de wijk, is De Kansenfabriek de verbinding tussen verschillende organisaties, cliënten en (wijk)bewoners. Zij drinken er bijvoorbeeld een kopje koffie of leggen er een kaartje. In De Kansenfabriek kunt u bijkletsen met oude bekenden of juist nieuwe mensen ontmoeten. En dat alles onder het genot van een heerlijk hapje of drankje. Daarnaast kunt u op dinsdag en donderdag genieten van een warme maaltijd. Ideaal voor mensen die geen tijd of zin hebben om te koken maar niet te duur uit willen zijn.

Heeft u geen mogelijkheid of geen zin om voor u zelf te koken of bent u tijdelijk niet in staat om te koken? Maak dan gebruik van de afhaalmaaltijden van De Kansenfabriek. Van maandag t/m zaterdag kunt u genieten van een heerlijk vers bereide maaltijd met nagerecht voor slechts € 6,50 per maaltijd, per dag. Woont u in BaLaDe dan brengen wij de maaltijd dagelijks na 12 uur naar u toe. Woont u elders dan kunt u de maaltijd op maandag t/m vrijdag na 12.30 uur ophalen bij De Kansenfabriek. Op vrijdag krijgt u ook de maaltijd van zaterdag mee. Informeer naar de mogelijkheden via receptie@balade.nl. U dient een week van te voren de bestellijst bij ons in te leveren.

Openingstijden
Maandag, woensdag, vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
Dinsdag, donderdag van 17.30 tot 19.00 uur (2-gangen diner € 6,50. Vooraf reserveren).

Maandag t/m vrijdag: lunch van 12.00 tot 14.00 uur
Iedere laatste zondag van de maand: 12-uurtje van 12.00 tot 16.00 uur. € 6,50: snee desembrood met kroket, snee desembrood met omelet, tomatenbasilicumsoep, salade. Vooraf reserveren.

Wilt u zeker zijn van een plaatsje in het Grand Café voor een maaltijd, wilt u dan even reserveren?

Het telefoonnummer van De Kansenfabriek is: 0416-760134.

Graag tot ziens!

Locatie
Begane grond

Deze dienst wordt aangeboden door: