Servicepunt Olympia Apotheek

Servicepunt Olympia Apotheek in BaLaDe

Het Olympia Apotheek Servicepunt is in BaLaDe gevestigd op de begane grond rechts achter Casade woondiensten. Omdat de voormalige (Regenboog) apotheek gesloten is en Olympia Apotheek gevestigd is in het Gezondheidscentrum Olympiapark aan De Coubertinlaan 10C, biedt Olympia Apotheek voor haar cliënten, deze service aan. Deze service wordt aangeboden voor alle cliënten van de Olympia Apotheek.

Bij dit Servicepunt kunnen alleen medicijnen die besteld zijn worden opgehaald. Er is een ruim assortiment vrije verkoop genees-, verband- en huidverzorgingsmiddelen (Vichy) aanwezig.
U kunt uw geneesmiddelen bestellen door uw recept vóór 12.00 uur in de rood/witte receptbrievenbus bij het Servicepunt te deponeren. Of u kunt het na 3 werkdagen tussen 11.00 - 11.30 uur bij dit servicepunt ophalen (indien BaLaDe aangegeven is op het recept), of u kunt het de volgende werkdag voor 14.00 uur ophalen bij de Olympia Apotheek (Coubertinlaan 10C) of thuis laten bezorgen (indien aangegeven op het recept).

Bent u geen cliënt bij Olympia Apotheek en u wilt toch de geneesmiddelen hier halen? Dat kan door uw recept in de rood/witte receptenbrievenbus te deponeren. Hiermee geeft u toestemming aan Olympia Apotheek om alle relevante gegevens van u op te vragen bij uw huidige apotheek.

Let op: neem bij het ophalen van uw geneesmiddelen een geldig ID-bewijs mee!

171010 foto apotheek