(Medisch) Pedicure

Wist u dat u óók welkom bent ook al woont u niet in BaLaDe.

Diana Verstijnen, Medisch Pedicure van BaLaDe, voldoet aan de strenge eisen van- en staat vermeld in- het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Uiteraard is ze aangesloten bij ProVoet, dé brancheorganisatie voor pedicures. Loop niet langer meer met pijnlijke voeten en maak nu een afspraak.

Diana foto minder rood witte achtergrond01
Diana Verstijnen, Medisch Pedicure
www.dianaverstijnen.nl
06 - 42 43 38 51
Aanwezig: dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 uur tot 18:00 uur.

Een medisch pedicure houdt zich, net als de basis-pedicure, bezig met de verzorging voeten en nagelaandoeningen. Een medisch pedicure onderscheidt zich ten opzichte van een basis-pedicure doordat zij naast cosmetische voetzorg óók specialistische voetzorg mag uitvoeren. Dit zijn behandelingen van een risicovoet waarbij, ten gevolge van een ziekte, een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Aandoeningen zoals diabetes, reuma, spasticiteit, kanker of andere oorzaken bijvoorbeeld ouderdom en/of verwaarlozing door allerlei oorzaken, vallen o.a. onder dit specialisme.

Om dit specialisme te kunnen blijven uitoefenen moet zij voldoen aan diverse voorwaarden die zorgverzekeraars eisen en mede daardoor wordt zij continu bijgeschoold zodat u, in bepaalde omstandigheden, uw behandeling vergoed kan krijgen.
Afhankelijk van uw klachten voert de medisch pedicure een passende behandeling uit die gericht is op preventie en indien mogelijk bepaalde pijnklachten te verwijderen voor iedereen! Belangrijk is dat zij weet wanneer zij moet doorverwijzen naar andere disciplines.

Manicure
Indien u niet meer in de gelegenheid bent om uw handen zelf te verzorgen, is het mogelijk dat ik deze verzorging op mij neem.