Op zaterdag 3 juni a.s. Voorjaarsmarkt BaLaDe - De Kansenfabriek

Op zaterdag 3 juni vindt de, inmiddels bekende, Voorjaarsmarkt van BaLaDe / De Kansenfabriek plaats op de parkeerplaats van BaLaDe en in De Kansenfabriek. Tussen 11.00 en 16.00 uur kunt u genieten van veel gezelligheid, mooie producten en lekker eten van De Kansenfabriek.

Reserveer 3 juni in uw agenda. Wilt u als deelnemer op de Voorjaarsmarkt aanwezig zijn en uw producten (niet commercieel) verkopen, reserveer dan een kraam voor slechts € 15,00. U kunt voor meer informatie en het huren van een kraam terecht bij Netty Ekkel: 06-50280320 of netty.ekkel@ziggo.nl.

Deze keer zullen er ook wereld(se)gerechten te verkrijgen zijn op de Voorjaarsmarkt. Daarvoor zoeken wij uw hulp. Houdt u van koken (alleen of samen in een groep) en maakt u wereld(se)gerechten, dan nodigen wij u uit om uw gerechten op de Voorjaarsmarkt te verkopen. Huur een kraam via Netty, verkoop uw gerechten en laat zo Waalwijk meegenieten van uw heerlijke wereld(se)gerechten.
Meer nieuws
Voorleeslunch
VoorleeslunchOp vrijdag 6 oktober vindt de Voorleeslunch weer plaatst. Van 12 tot 14 uur kunt u onder het genot van een heerlijk 12-uurtje (voor slechts € 7,50: broodje omelet, broodje kroket, tomaten/basilicum soep, salade) luisteren naar een verhaal van ...
Lees meer »
Dinsdag en donderdagavondmenus oktober 2023
Dinsdag- en donderdagavondmenu's oktober 2023Klik op deze link voor een overzicht van de dinsdag- en donderdagavonddiners à €6,- in OKTOBER 2023 in De Kansenfabriek.
Lees meer »
Weken van de ontmoeting 2023
Weken van de Ontmoeting 2023Weken van de Ontmoeting Van 27 t/m 6 oktober vindt in de hele gemeente Waalwijk de WEEK van de ONTMOETING plaats. Ook in De Kansenfabriek / BaLaDe zijn er van 27 september t/m 6 oktober verschillende activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en ...
Lees meer »