Autismecafé: Judith Visser

Gastspreker: Judith Visser www.judithvisser.nl
Gespreksleider: Ralph Löwenstein
Datum: 30 november 2022

Judith Visser is een Nederlandse schrijfster. In 2018 schreef ze het boek Zondagskind. Een autobiografische roman. Het boek handelt over het opgroeien met autisme. Hiervoor kreeg Judith de Hebban Literatuur Clubprijs. Zondagskind komt regelmatig ter sprake op avonden van het Autismecafé. Dit boek kreeg een vervolg in 2020, Zondagsleven, dat ook een autobiografische roman is.
"Rinkelende telefoons, felle lampen, rumoerige collega’s én haar hond mag niet mee. Voor Jasmijn Vink, die autisme heeft, is het dagelijkse kantoorleven een ware beproeving. In Zondagsleven zoekt Jasmijn uit hoe ze, ondanks alle chaos, een veilige en overzichtelijke wereld voor zichzelf kan creëren. Hoe ze haar hoofd boven water kan houden; niet alleen op kantoor, maar ook op het turbulente pad van de liefde. Liefde voor haarzelf, voor haar hond Romy, voor de mensen om haar heen, en in het bijzonder voor die ene man die zo zijn best doet haar te begrijpen…" Zondagsleven is herkenbaar, meeslepend en ontwapenend; een authentieke roman over je weg vinden en trouw blijven aan wie je bent. Judith Visser leeft met een roedel wolfshonden en heeft autisme. Tijdens deze avond gaan we met Judith in gesprek over haar ervaringen in haar leven met autisme.

Wellicht hebt u ook nog vragen of ervaringen die u wilt delen met Judith. We zien u graag woensdagavond 30 november vanaf 19:00 uur in de BaLaDe om in gesprek te gaan.

Helaas is deze avond niet vrij toegankelijk. Op verzoek van de bezoekers van het Autismecafé is Judith Visser uitgenodigd om gastspreker te zijn. De kosten van deze avond zijn dermate hoog, dat wij genoodzaakt zijn een entree te heffen. U bent allemaal van harte welkom! Toegang is € 10,- p.p. inclusief twee keer koffie of thee, met cake. Vooraf aanmelden is noodzakelijk! Aanmelden kan via ineke@begeleidingopmaatdelangstraat.nl. Graag uw naam vermelden en met hoeveel personen u komt.

Informatie
E-mail: autismecafewaalwijk@gmail.com
Bij vragen kunt u contact opnemen met de contactpersonen van Autismecafé Waalwijk.

Bellen kan ook:
Astrid van Dorsten (06-247 708 18) of
Wouda van Mensfoort (06-268 459 08)

Programma
19.00 uur Ontvangst met koffie & thee
19.25 uur Welkom en start programma
19.30 uur Deel 1
20.30 uur Pauze
20.45 uur Deel 2
21.30 uur Napraten met een drankje

Locatie
BaLaDe 1
5142 WX WAALWIJK
Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij ingang De Jonghestraat. Toegang € 10,-, vooraf aanmelden is noodzakelijk!
Meer nieuws
Word vrijwilliger
Lees meer »
Bestelling doorgeven voor week 7
Bestelling doorgeven voor week 7Voor de bestelling van week 7 klik hier.
Lees meer »
Wintertafel vanaf 6 januari
Wintertafel vanaf 6 januari#SAMENWARM & DE WINTERTAFEL Nu warmte soms letterlijk en figuurlijk ontbreekt is het fijn om te weten dat er warme plekken zijn om andere mensen te ontmoeten, een spelletje te doen, de krant te lezen, een gesprekje te voeren of te besparen op ...
Lees meer »