Flow Netwerk Waalwijk

Wat in het vat zit ………………………

Moest Flow Netwerk Waalwijk een groot deel van 2020, door de Coronamaatregelen, haar bijeenkomsten schrappen, in september vorig jaar werd de draad weer opgepakt. Enkele maanden verder was de tweede golf opnieuw spelbreker. De bijeenkomsten werden opnieuw afgelast.

Maar ………… BaLaDe is sinds juni 2021 weer open en dus is het voor Flow mogelijk om, na de vakantie opnieuw samen te komen. Flow kan niet wachten om weer netwerkbijeenkomsten te houden, presentaties en workshops te organiseren. Enkele van onze “vaste” professionals, die eerder bijeenkomsten verzorgden, staan eveneens te trappelen om dit in de tweede helft van 2021 weer te gaan doen.

De eerstvolgende bijeenkomst is op 6 september om 13.30 uur in zaal ’t Erf van BaLaDe. Wij hebben er zin in ! Hou onze facebookpagina (www.facebook.com/FLOWnetwerk) in de gaten of kijk op onze website (www.flownetwerk.wordpress.com).
Want wat in het vat zit, verzuurt niet. Tot dan!
Meer nieuws
Bestelling doorgeven voor week 40
Bestelling doorgeven voor week 40Voor de bestelling van week 40 klik hier.
Lees meer »
Urban chess
Urban chessRené Klerkx is op zoek naar enthousiaste schakers! Zijn plan is een ontmoetingsplaats te creëren voor jong en oud waar geschaakt kan worden. Een schaakplek maakt het mogelijk elkaar te ontmoeten en zodoende contact te maken. Op zaterdagochtend 25 ...
Lees meer »
Nationale voorleeslunch op vrijdag 1 oktober
Nationale Voorleeslunch op vrijdag 1 oktoberNationale Voorleeslunch in de Kansenfabriek in samenwerking met de Bibliotheek Midden-Brabant en Place to Bieb BaLaDe Op vrijdag 1 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de negende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. Bibliotheek ...
Lees meer »