Plantenfans opgelet!

De PlantYes! ruilkast-route is ‘geopend’. Deze route leidt je fietsend, wandelend of met de auto door Waspik, Sprang-Capelle en Waalwijk. In de ruilkasten kan jij je plantenstekjes ruilen. Je herkent de kasten aan het witte bordje met het PlantYes!-logo. Een deel van de kasten is gemaakt door mensen van Prisma Waalwijk. Het resultaat is prachtig geworden.

Benieuwd naar de route of wil je meer informatie? Kijk dan eens op www.waalwijk.nl/plantyes of op de Facebookpagina PlantYes gemeente Waalwijk.

Afgelopen week hebben wij ook een plantenkast ontvangen. Hij staat op het terras. Er wordt al goed gebruik van gemaakt.
Meer nieuws
Bestelling doorgeven voor week 26
Bestelling doorgeven voor week 26Voor de bestelling van week 26 klik hier.
Lees meer »
Bij goed weer terras open
Bij goed weer, terras open!Indien het weer meewerkt is het terras van De Kansenfabriek iedere werkdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Lunchen kan ook, dit is mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur. We zien jullie weer graag!
Lees meer »
Nieuw in het gezondheidscentrum balade medisch manicure
Nieuw in het gezondheidscentrum BaLaDe: Medisch manicureRuim 20 jaar ben ik, Diana Verstijnen, (medisch) pedicure. Al vanaf de start van het Gezondheidscentrum BaLaDe te Waalwijk, nu inmiddels alweer 11 jaar geleden, heb ik hier mijn praktijk op dinsdag en donderdag. Het is een gezondheidscentrum waar de ...
Lees meer »