Autisme en Corona

Gastsprekers: Alle aanwezigen

Gespreksleider: Ralph Löwenstein

Na zes maanden verbreken we de stilte. Op woensdag 30 september 2020 is het thema van het Autismecafé, Autisme en Corona.

Graag gaan we met u in gesprek hoe u deze Corona periode ervaart. Wat zijn uw ervaringen in de thuissituatie, op school, op uw werk en in uw vrije tijd? Welke zorgvragen hebt u? Hoe hebt u de intelligente lock-down ervaren met bijvoorbeeld thuisonderwijs en thuiswerken? Het gemis van contacten met familie en vrienden, opa's en oma's en anderen die tot de risicogroep behoren? Wat kunnen we leren voor de nabije toekomst, zolang het Coronavirus nog niet onder controle is? Graag willen we met elkaar ervaringen en tips uitwisselen.

Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen (maximaal 35) moeten wij dit keer met voorinschrijving werken. U kunt zich per e-mail opgeven autismecafewaalwijk@gmail.com en aangeven met hoeveel personen u de avond wilt bijwonen. De eerste 35 personen krijgen een bevestiging per e-mail. Bij binnenkomst verzoeken wij u een gezondheidsverklaring, voorzien van uw contactgegevens, in te vullen. Dit formulier wordt na 14 dagen vernietigd.
Houd 1,5 meter afstand, ook bij binnenkomst en vertrek. Dit is een voorwaarde om de avond te kunnen organiseren.

Deze avond is gratis toegankelijk voor ouders en familie van kinderen met autisme, belangstellenden, hulpverleners, leerkrachten en docenten. Ook voor jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis, die vragen hebben over dit onderwerp. U bent allemaal van harte welkom!

MEER INFORMATIE

E-mail: autismecafewaalwijk@gmail.com
Bij vragen kunt u contact opnemen met de contactpersonen van Autismecafé Waalwijk.

Bellen kan ook:
Astrid van Dorsten (06-247 708 18) of
Wouda van Mensfoort (06-268 459 08)

VERRLOOP AVOND

19.00 uur Ontvangst met koffie & thee
19.25 uur Welkom en start programma
19.30 uur Deel 1
20.30 uur Pauze
20.45 uur Deel 2
21.30 uur Napraten met een drankje

LOCATIE
BaLaDe 1
5142 WX WAALWIJK
Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij ingang De Jonghestraat. Toegang gratis, een gift is welkom, vooraf aanmelden is noodzakelijk!
Meer nieuws
Helaas is de kansenfabriek tot nader order gesloten
Helaas is De Kansenfabriek tot nader order gesloten.Zoals jullie ongetwijfeld weten is de horeca minimaal de komende vier weken verplicht gesloten. Voor iedereen: Wees voorzichtig, blijf gezond en heel graag weer tot ziens. Als we weer open mogen zien we jullie weer heel graag terug! Zaalhuur is ...
Lees meer »
Covid 19 team balade helpt ex patianten
Covid-19 Team BaLaDe helpt ex-patiëntenHet coronavirus houdt de wereld al ruim een half jaar in zijn greep. De strijd is nog lang niet gestreden. Ook (ex)-patiënten weten dat het herstel na Covid-19 is soms moeizaam en lang. Het team van Gezondheidscentrum BaLaDe kan daar bij helpen. In ...
Lees meer »
De kansenfabriek is voor kok andra een tweede thuis
De Kansenfabriek is voor kok André een tweede thuis“Ik heb hier een kans gekregen en die heb ik gegrepen”, zegt André Kom. Een jaar terug begon hij als vrijwilliger en assistent van kok Teun in het grand café in BaLaDe. “Ik zat door problemen in de put, was emotioneel een wrak. Maar de ...
Lees meer »