WW ofwel 'WW Weight Watchers heruitgevonden

Wie zijn of haar gewicht en levensstijl wat beter onder controle wil houden, kan vanaf woensdag 2 september voortaan bij ‘WW Weight Watchers heruitgevonden’ in De Kansenfabriek terecht.

WW-Coach Karen de Folter ontvangt daar dan deelnemers aan de WW-workshops. Woensdag 2 september start WW met een Wellness Check-in als startmoment waarna deelnemers de workshop kunnen gaan volgen. De afgelopen maanden waren deze fysieke workshops i.v.m. Corona niet mogelijk en vond dit alles plaats via virtuele “Zoomsessies”. De methode van WW – members steunen en vooral ook elkaar laten helpen – was echter uitermate geschikt voor virtuele bijeenkomsten via Zoom.

Wie aan de Check-in en workshop wil meedoen, kan terecht bij Karen de Folter via kdefolter@ww.com. Aanmelden voor abonnementen kan via ww.com , daar tref je ook de actuele aanbiedingen aan. “Want er wordt ook sinds Corona volop afgevallen”, weet Karen de Folter. Ze benadrukt dat het bij WW niet om lijnen gaat. “Dat woord gebruiken we liever niet. WW draait om het bevorderen van een gezonde levensstijl. Dat heeft te maken met voeding maar ook met mindset en bewegen. We sluiten bijvoorbeeld aan bij een wandelprogramma van de Hersenstichting d.m.v. de ”Ommetje app” zodat mensen dagelijks getriggerd worden om minstens twintig minuten per dag te bewegen en er is een WW app die je bijvoorbeeld bij het boodschappen doen en het bepalen van je menu kunt gebruiken. Mensen kunnen dan kiezen uit meerdere producten waarvan ze zien hoeveel ‘punten’ ze er mee scoren. Want bij WW kan en mag in principe alles.”

Aan de hand van een vragenlijst kan WW de deelnemers een op hun persoonlijke situatie toegesneden programma aanbieden. Karen houdt dan in de gaten hoe dat programma verloopt en of het eventueel aanpassingen behoeft. “Bij een weegmoment kan ik ook een peptalk houden op momenten dat het even wat minder gaat, want ook die horen er gewoon bij. En in de gezamenlijke workshops zie je vaak dat mensen elkaar spontaan de helpende hand bieden. Dat is de kracht van WW. Je doet het samen, je vangt elkaar op en vult elkaar aan. We hebben ook een eigen Facebookpagina WW Studio at Waalwijk en daaraan gekoppeld een besloten Facebookgroep WW Coach Karen en die werkt uitstekend.”

Karen de Folter maakte 36 jaar geleden voor het eerst als deelneemster kennis met Weight Watchers. “Sindsdien loopt WW als een rode draad door mijn leven. En een paar jaar geleden besloot ik om zelf coach te worden. Het is vooral fijn om mensen te kunnen helpen.”
Meer nieuws
Kentalis helpt kinderen met taalontwikkeling
Kentalis helpt kinderen met taalontwikkelingHeeft uw kind moeite met horen, spreken of taal? Kentalis biedt in BaLaDe behandeling aan kinderen met een (vermoeden van) taalontwikkelingsstoornis (TOS). Een kind met een TOS heeft bijvoorbeeld grote moeite met praten of met het begrijpen van taal. ...
Lees meer »
Maaltijdenservice kansenfabriek
Maaltijdenservice KansenfabriekDe Kansenfabriek is helaas niet open voor bezoekers. Maar achter de schermen wordt er gewoon doorgewerkt. Iedere werkdag verzorgen we verse maaltijden. Een hoofdgerecht en een toetje voor slechts € 5,-. In BaLaDe zelf en in de flats Boekeloven en ...
Lees meer »
Helaas is de kansenfabriek tot nader order gesloten
Helaas is De Kansenfabriek tot nader order gesloten.Zoals jullie ongetwijfeld weten is de horeca minimaal de komende vier weken verplicht gesloten. Voor iedereen: Wees voorzichtig, blijf gezond en heel graag weer tot ziens. Als we weer open mogen zien we jullie weer heel graag terug! Zaalhuur is ...
Lees meer »