Alleen met Kerst? Kom 1e Kerstdag naar het kerstontbijt!

Speciaal voor mensen die met kerst niet graag alleen zijn, verzorgt De Kansenfabriek op 1e Kerstdag een smakelijk, feestelijk en gezellig kerstontbijt. Aan de tafels zijn dan maximaal zestig plaatsen beschikbaar. Dus het verdient aanbeveling vanaf nu een plaatsje te reserveren, telefonisch of aan de balie of receptie in het BaLaDe-gebouw. De kerstgasten kunnen 1e Kerstdag genieten van een heerlijk ontbijt. De kosten bedragen slechts 2 euro per persoon, inclusief koffie en thee. Het ontbijt duurt van 9.30 tot circa 11.30 uur.

Het idee voor een kerstontbijt is geboren vanuit de vrijwilligers in De Kansenfabriek. Manager Mirjam Vaarties: “Tijdens de tweewekelijkse knutselochtend hier met Netty Ekkel is er voor het eerst over gesproken dat het voor sommigen mensen niet fijn is om met kerst alleen te zijn. Toen is het balletje gaan rollen binnen onze club vrijwilligers. En uiteindelijk hebben zij dit samen voor elkaar gekregen. Ik vind dit echt fantastisch. Zo’n initiatief is precies waar wij als Kansenfabriek voor staan. Ik hoop ook dat we in de toekomst meer van dit soort initiatieven een kans mogen geven.”

Wel benadrukt ze dat het ontbijt met name bedoeld is voor mensen die met kerst niet alleen willen zijn, dus niet voor groepen. De komende tijd zal de zaal in kerstsfeer worden omgetoverd. De Kansenfabriek is in de week van kerst gesloten. Reserveren voor het ontbijt dient dus ook vóór die week plaats te vinden. Mirjam: “Wees er op tijd bij, want vol is vol.”

Ze benadrukt nog eens dat De Kansenfabriek openstaat voor allerlei initiatieven, ook vanuit de vrijwilligers. “Mensen die bij ons vrijwilligerswerk willen doen, aan de receptie of in de horeca, kunnen zich altijd melden. Loop binnen of bel ons op, dan zien we wel of we iets voor elkaar kunnen betekenen.”
Meer nieuws
Vakantie kansenfabriek
Vakantie KansenfabriekWij genieten nu van onze vakantie. Ook voor u een hele fijne vakantie toegewenst. Wij zien u graag weer op maandag 10 augustus.
Lees meer »
Gezocht penningmeester voor de kansenfabriek
Gezocht: Penningmeester voor De KansenfabriekIn De Kansenfabriek zijn niet alleen op de werkvloer vrijwilligers te vinden. Ook het stichtingsbestuur bestaat uit vrijwilligers. En is momenteel hard op zoek naar een nieuwe penningmeester. Bestuurslid Jan van Kessel: “We zoeken iemand met een ...
Lees meer »
Nieuwe christelijke gemeente in de kansenfabriek
Nieuwe christelijke gemeente in De KansenfabriekDe Stichting 2Edify heeft voor De Kansenfabriek gekozen om daar een nieuwe christelijke gemeente te starten. Het komende halfjaar vindt daar iedere tweede zondag van de maand tussen 10:00 en 11:30 uur een dienst plaats met Raymond St. Jago als ...
Lees meer »