Gezellige thema-pleintjes op Wintermarkt 30 november

Op zoek naar leuke en betaalbare Sint- en /of kerstcadeautjes? Bezoek dan zaterdag 30 november de Wintermarkt in de Kansenfabriek, die dit jaar plaatsvindt in combinatie met de jaarlijkse speelgoedmarkt van ‘buurman’ basisschool Baardwijk. De Wintermarkt duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Vorig jaar waren er vijfentwintig deelnemers aan de Wintermarkt. Dit jaar zijn het er maar liefst veertig. Het gevolg: de markt gaat letterlijk de hoogte in door ook gebruik te maken van de galerij op de eerste verdieping van het BaLaDe gebouw. Nieuw dit jaar is de indeling in een aantal thema-pleinen.

Gerrit van der Wende and Friends zorgen voor de muziek door al lopend tussen de kramen muziek te maken. Kansenfabriek-kok Teun Thomassen presenteert die dag een aantal speciale lekkernijen. Een van de thema-pleinen op de markt wordt gevormd door een aantal proeverijen. Brouwerij Sint Crispijn is aanwezig met authentiek ‘Wolluks’ bier. Maar er is ook wijn, likeur, jam, honing, thee en taart van Kansenfabriek-taartenspecialist Tobias en zijn zus te proeven. Natuurlijk zijn ook hier alle producten te koop.

Een ander thema plein is opgebouwd rond ‘schoonheid’. Daar zijn onder andere een kapper, schoonheidsspecialiste, stoelmasseuse, pedicure en nagelstyliste aanwezig. Op een ‘nostalgisch’ plein zijn bidprentjes, miniatuurschoentjes en producten van leer te bewonderen. Ook PaspARToe, de afdeling kunst en ambacht van Prisma, neemt weer deel aan de Wintermarkt. Daarnaast zijn er nog diverse andere stands met mooie artikelen te koop.

De workshops die sommige deelnemers geven kosten maximaal 2 euro per deelname. De kosten kunnen zo laag worden gehouden doordat de Kansenfabriek de kramen gratis aan deelnemers ter beschikking stelt, met het doel iedereen de kans te geven mee te doen.
Iedere bezoeker krijgt bij de entree een lot in handen. Alle deelnemers aan de markt is verzocht een prijsje beschikbaar te stellen. Aan het eind van de middag om 16.00 uur worden die verloot onder de dan aanwezige bezoekers.

Kortom: alle reden om 30 november naar de Kansenfabriek te komen! Toegang is gratis.
Meer nieuws
Grand cafa de kansenfabriek gaat weer open
Grand Café De Kansenfabriek gaat weer open!Vanaf 2 juni gaat ook het grand-café van De Kansenfabriek weer open. Uiteraard met inachtneming van de dan geldende Corona regels en horecaprotocollen van de 1,5 meter maatschappij. Maar er kan dan gelukkig weer geluncht, gedineerd en een drankje ...
Lees meer »
De kansenfabriek gesloten tot 6 april nu tijdelijk tafeltje dekje
De Kansenfabriek gesloten tot 6 april, nu tijdelijk 'tafeltje dekje'Ook De Kansenfabriek is dicht vanwege het Corona virus. Maar er wordt in de keuken in BaLaDe gewoon doorgewerkt. Want De Kansenfabriek brengt tijdelijk avondmaaltijden rond bij de bewoners van BaLaDe die dat willen. Voor 5 euro kunnen zij een ...
Lees meer »
Optreden de vrolijke noot woensdag 18 maart
Optreden de Vrolijke Noot woensdag 18 maartZangkoor De Vrolijke Noot treedt woensdag 18 maart op in het Grand Café van De Kansenfabriek. De toegang is gratis en het concert duurt van 19.00 tot circa 21.00 uur. Het koor zingt meerstemmig het levenslied van heel vroeger tot heden, maar ook ...
Lees meer »