Diner chantant met Gerrit van der Wende and Friends

Ook in het nieuwe seizoen van De Kansenfabriek is het Diner Chantant op de eerste donderdag van de maand een vast element op de evenementenkalender. Donderdag 5 september valt de eer te beurt aan Gerrit van der Wende and Friends om het spits af te bijten.

De muzikale ‘friends’ die zanger-gitarist Gerrit (foto) dan meeneemt, zijn Johan Tolenaar (diverse blaasinstrumenten, trekzak en viool) en zangeres Wendy De Mol-Van Hulten, die tevens in een aantal nummers percussie speelt. Na een goed bevallen eerder optreden werken ze als trio nu aan een breder repertoire en dat willen ze graag in De Kansenfabriek aan het eetpubliek laten horen. Het gaat dan om nummers van Gerrit zelf, covers en een aantal eigen nummers van zijn ‘friends’.

Een deel van het repertoire in De Kansenfabriek zal Nederlandstalig zijn. Maar er staan ook Engels- en Franstalige liedjes op het programma. Gerrit houdt bijvoorbeeld erg van cajunmuziek uit het van oorsprong Franse Louisiana in het zuiden van de Verenigde Staten. Maar ook van de Bretonse volksmuziek zoals die door Alain Stivell is vertolkt.

Wie mee wil eten en luisteren, kan vanaf een week vooraf reserveren, telefonisch of aan de balie of kassa van de Kansenfabriek. Drie gangen kosten dan net als op de andere dinsdagen en donderdagen dat er in De Kansenfabriek wordt gedineerd slechts 5 euro. Graag uiterlijk 17.30 uur aanwezig zijn.
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »
To do maart 2024
TO DO MAART 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »