Diner chantant met Gerrit van der Wende and Friends

Ook in het nieuwe seizoen van De Kansenfabriek is het Diner Chantant op de eerste donderdag van de maand een vast element op de evenementenkalender. Donderdag 5 september valt de eer te beurt aan Gerrit van der Wende and Friends om het spits af te bijten.

De muzikale ‘friends’ die zanger-gitarist Gerrit (foto) dan meeneemt, zijn Johan Tolenaar (diverse blaasinstrumenten, trekzak en viool) en zangeres Wendy De Mol-Van Hulten, die tevens in een aantal nummers percussie speelt. Na een goed bevallen eerder optreden werken ze als trio nu aan een breder repertoire en dat willen ze graag in De Kansenfabriek aan het eetpubliek laten horen. Het gaat dan om nummers van Gerrit zelf, covers en een aantal eigen nummers van zijn ‘friends’.

Een deel van het repertoire in De Kansenfabriek zal Nederlandstalig zijn. Maar er staan ook Engels- en Franstalige liedjes op het programma. Gerrit houdt bijvoorbeeld erg van cajunmuziek uit het van oorsprong Franse Louisiana in het zuiden van de Verenigde Staten. Maar ook van de Bretonse volksmuziek zoals die door Alain Stivell is vertolkt.

Wie mee wil eten en luisteren, kan vanaf een week vooraf reserveren, telefonisch of aan de balie of kassa van de Kansenfabriek. Drie gangen kosten dan net als op de andere dinsdagen en donderdagen dat er in De Kansenfabriek wordt gedineerd slechts 5 euro. Graag uiterlijk 17.30 uur aanwezig zijn.
Meer nieuws
Vakantie kansenfabriek
Vakantie KansenfabriekWij genieten nu van onze vakantie. Ook voor u een hele fijne vakantie toegewenst. Wij zien u graag weer op maandag 10 augustus.
Lees meer »
Gezocht penningmeester voor de kansenfabriek
Gezocht: Penningmeester voor De KansenfabriekIn De Kansenfabriek zijn niet alleen op de werkvloer vrijwilligers te vinden. Ook het stichtingsbestuur bestaat uit vrijwilligers. En is momenteel hard op zoek naar een nieuwe penningmeester. Bestuurslid Jan van Kessel: “We zoeken iemand met een ...
Lees meer »
Nieuwe christelijke gemeente in de kansenfabriek
Nieuwe christelijke gemeente in De KansenfabriekDe Stichting 2Edify heeft voor De Kansenfabriek gekozen om daar een nieuwe christelijke gemeente te starten. Het komende halfjaar vindt daar iedere tweede zondag van de maand tussen 10:00 en 11:30 uur een dienst plaats met Raymond St. Jago als ...
Lees meer »