Kansenfabriek staat op Bork Totaal

Om te benadrukken dat De Kansenfabriek er niet alleen voor bewoners en gebruikers van BaLaDe is, staat er op Bork Totaal dit jaar een kraam op het terrein van de scouting in Baardwijk. Die zondag 25 augustus wil De Kansenfabriek daar laten zien dat ze er voor heel de wijk Waalwijk-Oost is. En waar kan dat nu beter dan op de super gezellige braderie met in totaal 180 kramen in Baardwijk?

Een van de doelstellingen van De Kansenfabriek is immers het steunen en aansluiten bij activiteiten in de buurt. Noteer in dat verband ook alvast zaterdag 28 september ‘Burendag’ in uw agenda: dan is De Kansenfabriek wederom de uitvalsbasis voor tal van buurtgerichte activiteiten. Er staat weer een wandeling door Baardwijk in de steigers, alsmede een viswedstrijd, een sjoeltoernooi, jeu de boules en een gratis lunch voor alle deelnemers.

Maar eerst is er nog Bork Totaal. Daniël Kuijs, de populaire ober van De Kansenfabriek, verkoopt in een kraam zelfgebakken koekjes. Ook worden er bij de kraam ‘gezonde prikkers’ met groenten uitgedeeld. En passant kunnen mensen informatie over het werk van De Kansenfabriek tot zich nemen. En om het feest compleet te maken: ‘D’n Daan’ zal op gezette tijden een lied uit zijn repertoire zingen.

“We proberen met de kraam op Bork Totaal de Kansenfabriek nóg beter op de kaart te zetten”, vertelt begeleidster Fia Appels. “Want de Kansenfabriek is er voor iedereen. Voor koffie of een ander drankje, lunch, twee keer per week een 3-gangen diner voor 5 euro en nog veel meer.”
Overigens sluit De Kansenfabriek in verband met de vakantieperiode vanaf 22 juli twee weken de deuren. Vanaf maandag 5 augustus start de activiteitenkalender weer en is ook het grand café weer open. Voor augustus staat er al een bijzonder evenement op de kalender. Op donderdag 22 augustus is er tijdens het 3-gangen diner een wijnproeverij, gekoppeld aan het diner van die avond. Meer informatie volgt.
Meer nieuws
Muzikale bingo 26 augustus
Muzikale Bingo 26 augustusAanstaande maandag 26 augustus vindt er ’s middags van 14.00 tot 16.30 uur een bijzondere gratis activiteit plaats: een muzikale bingo, verzorgd door Paul Koevermans. Deze bijzondere bingo draait helemaal om liedjes uit de jaren zestig, zeventig en ...
Lees meer »
Burendag in de kansenfabriek op 28 september
Burendag in De Kansenfabriek op 28 septemberZaterdag 28 september 2019 viert Nederland voor de veertiende keer Burendag. Na een drukbezochte editie vorig jaar doen De Kansenfabriek en ContourdeTwern dit jaar opnieuw mee. Het thema nu: Geloof in je Wijk! Deelname aan de Burendag is gratis, ...
Lees meer »
Flow netwerk gaat 2 september weer van start
Flow Netwerk gaat 2 september weer van startDe werkloosheid is historisch laag. De arbeidsmarkt staat super strak. Er zijn veel vacatures en te weinig werkzoekenden om die allemaal in te vullen. Vooral in de technische beroepen is de behoefte groot. Zelfs de kansen voor 50-plussers zijn de ...
Lees meer »