Kansenfabriek staat op Bork Totaal

Om te benadrukken dat De Kansenfabriek er niet alleen voor bewoners en gebruikers van BaLaDe is, staat er op Bork Totaal dit jaar een kraam op het terrein van de scouting in Baardwijk. Die zondag 25 augustus wil De Kansenfabriek daar laten zien dat ze er voor heel de wijk Waalwijk-Oost is. En waar kan dat nu beter dan op de super gezellige braderie met in totaal 180 kramen in Baardwijk?

Een van de doelstellingen van De Kansenfabriek is immers het steunen en aansluiten bij activiteiten in de buurt. Noteer in dat verband ook alvast zaterdag 28 september ‘Burendag’ in uw agenda: dan is De Kansenfabriek wederom de uitvalsbasis voor tal van buurtgerichte activiteiten. Er staat weer een wandeling door Baardwijk in de steigers, alsmede een viswedstrijd, een sjoeltoernooi, jeu de boules en een gratis lunch voor alle deelnemers.

Maar eerst is er nog Bork Totaal. Daniël Kuijs, de populaire ober van De Kansenfabriek, verkoopt in een kraam zelfgebakken koekjes. Ook worden er bij de kraam ‘gezonde prikkers’ met groenten uitgedeeld. En passant kunnen mensen informatie over het werk van De Kansenfabriek tot zich nemen. En om het feest compleet te maken: ‘D’n Daan’ zal op gezette tijden een lied uit zijn repertoire zingen.

“We proberen met de kraam op Bork Totaal de Kansenfabriek nóg beter op de kaart te zetten”, vertelt begeleidster Fia Appels. “Want de Kansenfabriek is er voor iedereen. Voor koffie of een ander drankje, lunch, twee keer per week een 3-gangen diner voor 5 euro en nog veel meer.”
Overigens sluit De Kansenfabriek in verband met de vakantieperiode vanaf 22 juli twee weken de deuren. Vanaf maandag 5 augustus start de activiteitenkalender weer en is ook het grand café weer open. Voor augustus staat er al een bijzonder evenement op de kalender. Op donderdag 22 augustus is er tijdens het 3-gangen diner een wijnproeverij, gekoppeld aan het diner van die avond. Meer informatie volgt.
Meer nieuws
Teuns keukenbrigade vernieuwt lunchkaart
Teuns keukenbrigade vernieuwt lunchkaartKok Teun Thomassen en zijn keukenbrigade presenteren een nieuwe lunchkaart. Ze spelen daarmee in op de wensen van het groeiende aantal mensen dat het onlangs van nieuw meubilair voorziene grand café weet te vinden. “We willen zo eens per halfjaar ...
Lees meer »
Gratis rechtshulp op donderdagavond
Gratis rechtshulp op donderdagavondHeeft u een juridisch probleem waar u niet meteen raad mee weet en heeft u geen geld om daarvoor een advocaat in te schakelen? Loop dan eens binnen bij de Stichting Gratis Rechtshulp, die iedere donderdagavond tussen 18 en 20 uur een inloopspreekuur ...
Lees meer »
Kapot apparaat naar het repair cafa
Kapot apparaat? Naar het Repair Café!Niet meer goed functionerende (huishoudelijke) apparatuur hoeft lang niet altijd te worden weggegooid. Technisch handige vrijwilligers van het Repair Café helpen u om uw defecte apparaten een tweede leven te geven. Ook voor het herstelwerk aan ...
Lees meer »