Optreden D'n Daan op vrijdag 12 juli

“Muziek is een feest”, zegt zanger Daniël, ook wel bekend als ‘D’n Daan, De Nachtegaal van Zanddonk’. Veel mensen kennen hem ook als een van de gewaardeerde medewerkers van De Kansenfabriek. Vrijdag 12 juli geeft hij daar zijn eerste avondvullende solo-optreden. Aanvang 19:00 uur, de toegang is gratis.

“Muziek is goed voor je. En ik kan er veel in uiten”, zegt Daniël. Hij kan die avond putten uit een repertoire van ruim vijftig nummers. Eén nummer zal zeker niet ontbreken: Het Huisje in mijn Hart. Een nummer dat hij schreef samen met zijn zangcoach en producer Edwin. “Een lekker nummer, een liefdesliedje in een feestjasje”, zegt Daniël. Er is zelfs een videoclip bij het lied gemaakt.

Gezien zijn werkzaamheden in De Kansenfabriek is het optreden voor Daniël een soort thuiswedstrijd. “Ik werk hier nu zes jaar, De Kansenfabriek is een beetje een thuis geworden. Veel BaLaDe-bewoners kennen mij goed. Het werd daarom eens tijd voor een optreden. Ik vind het een hele eer.”
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 14 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 14-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 14-2024
Lees meer »
To do maart 2024
TO DO MAART 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »