Ons Winkeltje sluit de deuren

Met pijn in het hart heeft de Kansenfabriek zich genoodzaakt gevoeld Ons Winkeltje te sluiten. Gebrek aan klandizie is de reden. Ondanks verschillende pogingen nieuwe klanten te trekken met bijvoorbeeld woonaccessoires, tweedehands kleding en honingproducten, bleef de omzet te laag in verhouding tot de kosten en de energie die de vrijwillige medewerkers er in stopten.

De Kansenfabriek wil graag iedereen bedanken die de afgelopen jaren zijn of haar schouders onder het winkeltje heeft gezet.

Wel blijft een wand in de ruimte van Ons Winkeltje beschikbaar als uitstalling voor bij PaspARToe door Prisma-cliënten gemaakte cadeau-artikelen. Deze blijven te koop, net als de fraaie handgemaakte kaarten, en kunnen voortaan aan de kassa in het grand-café worden afgerekend.

De ruimte van het winkeltje komt binnenkort te huur als extra vergaderruimte in BaLaDe. Ze is geschikt voor gezelschappen tot circa twintig personen. In de ruimte komt een beamer om ook presentaties mogelijk te maken.
Meer nieuws
Aspergemenu woensdag 8 mei
Aspergemenu woensdag 8 meiInschrijven vóór 1 mei a.s. aan de bar in het Grand Café (betaling bij reservering) € 15,00 (exclusief overige drankjes) Romige aspergesoep *** Asperges traditioneel met beenham, ei, krieltjes en botersaus of ...
Lees meer »
Voorjaarsmarkt zaterdag 18 mei
Voorjaarsmarkt zaterdag 18 meiNa het grote succes van de Voorjaarsmarkt van vorig jaar organiseert De Kansenfabriek dit jaar weer een markt: het parkeerterrein voor BaLaDe verandert zaterdag 18 mei in een gezellig marktterrein met een veelzijdig aanbod kramen, veel aandacht ...
Lees meer »
Openingstijden feestdagen
Openingstijden feestdagenDe Kansenfabriek zal op Goede Vrijdag 19 april en Tweede Paasdag 22 april gesloten zijn. Ook volgende maand zijn er twee dagen dat de deuren dicht blijven: Hemelvaartsdag donderdag 30 mei en de dag erna, vrijdag 31 mei.
Lees meer »