Ons Winkeltje sluit de deuren

Met pijn in het hart heeft de Kansenfabriek zich genoodzaakt gevoeld Ons Winkeltje te sluiten. Gebrek aan klandizie is de reden. Ondanks verschillende pogingen nieuwe klanten te trekken met bijvoorbeeld woonaccessoires, tweedehands kleding en honingproducten, bleef de omzet te laag in verhouding tot de kosten en de energie die de vrijwillige medewerkers er in stopten.

De Kansenfabriek wil graag iedereen bedanken die de afgelopen jaren zijn of haar schouders onder het winkeltje heeft gezet.

Wel blijft een wand in de ruimte van Ons Winkeltje beschikbaar als uitstalling voor bij PaspARToe door Prisma-cliënten gemaakte cadeau-artikelen. Deze blijven te koop, net als de fraaie handgemaakte kaarten, en kunnen voortaan aan de kassa in het grand-café worden afgerekend.

De ruimte van het winkeltje komt binnenkort te huur als extra vergaderruimte in BaLaDe. Ze is geschikt voor gezelschappen tot circa twintig personen. In de ruimte komt een beamer om ook presentaties mogelijk te maken.
Meer nieuws
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »