Tweedehands kleding in Ons Winkeltje

Tweedehands kleding

Ons Winkeltje van de Kansenfabriek kent een nieuwe activiteit: de verkoop van tweedehands kleding. Vrijwilligster Jacqueline Heesbeen is voortaan iedere maandagmiddag tussen 13.00 en 15.30 uur aanwezig om kleding in te nemen. Er staat geen vergoeding tegenover. ‘Kleding die schoon en heel is, en direct draagbaar. Op dit moment wordt dus alleen winterkleding ingenomen’, zegt ze. Er komt een rek in Ons Winkeltje te staan waarmee ze de kleding presenteert. De kleding is voor kleine prijzen te koop op alle dagen dat Ons Winkeltje open is. Het is de bedoeling dat de collectie regelmatig wordt ververst.

Ons Winkeltje is onderdeel van De Kansenfabriek en biedt een werkplek aan cliënten van Prisma, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers. De opbrengst van de kledingverkoop komt geheel ten goede aan de aanschaf van een nieuwe stamtafel voor het Grand Café.

Tweedehands kleding verkopen
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »
To do maart 2024
TO DO MAART 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »