Kom met de '80' naar de Kansenfabriek

Kom met ‘de 80’ naar de Kansenfabriek

Wandelspektakel ‘De 80 van de Langstraat’ komt zaterdag 8 september ook door Waalwijk-Oost en zelfs langs de Kansenfabriek. Reden om die avond het grand café en het terras te openen en te zorgen voor muziek die zowel de lopers ondersteunt als voor gezelligheid bij de toeschouwers zorgt.

Vanaf 19.30 uur zijn toeschouwers welkom. De organisatie van ‘de 80’ verwacht dat de grootste groep lopers rond de klok van 21 uur door de De Jonghestraat zal trekken. De Kansenfabriek hoopt op veel toeschouwers en terrasbezoekers. Het grand café is immers de enige horecagelegenheid in de wijk waar mensen terechtkunnen om van daaruit het spektakel gade te slaan en de wandelaars aan te moedigen.

Maar er is die avond meer te zien en te horen! Zangduo Saskia en John (foto) beklimmen het podium naast het terras. Met begeleiding van orkestbanden zingen zij voor een breed publiek herkenbare liedjes uit het tijdperk vanaf de jaren zestig. Zij vermaken het publiek en de wandelaars samen met Deejay Piet.

Net over de drempel van de herfst, zaterdag 22 september, is De Kansenfabriek de plaats waar bewoners van Waalwijk-Oost de nationale Burendag kunnen vieren. Samen met onder andere Contour de Twern en het RIBW wordt momenteel een programma voor de ochtend in elkaar gezet waarin buurtbewoners elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen leren kennen. Zo kunnen er spelletjes worden gedaan en is er een wandeling door Baardwijk waarbij onder andere de beroemde muurschilderingen van Theo van Delft uit de jaren dertig van de vorige eeuw in de voormalige Van Harenfabriek worden bezocht. Het is alweer jaren geleden dat die unieke schilderingen voor het publiek toegankelijk waren. Burendag wordt afgesloten met een lunch. Binnenkort volgt er meer informatie.

Nóg een evenement dat we nu al kunnen verklappen: het optreden van zanger-gitarist Frank Leijtens donderdagavond 6 september (vanaf 17.30 uur) tijdens het diner-chantant in het grand café. Gezien de grote drukte tijdens eerdere afleveringen van dit voor De Kansenfabriek nog redelijk nieuwe evenement is reserveren gewenst.

180822 saskia en john
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
To do mei 2024
TO DO MEI 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »