Op naar vakantie met Midlife Crisis

Op naar vakantie met Midlife Crisis

Voordat de meeste mensen met vakantie gaan, wil de Kansenfabriek het eigen Grand Café nog een keer op zijn kop zetten. En wie kunnen dat beter dan de zes leden van Midlife Crisis, die al eerder met dat bijltje mochten hakken. Vrijdag 6 juli om 19.30 uur is het podium voor hen.

De band bestaat uit zes muzikanten die in de jaren '60 en '70 al muzikaal actief waren in de Langstraat. In bands als The Viscounts en Caravan deden ze hun ervaring op en groeiden hun muzikale kwaliteiten. Vanaf eind jaren '80 spelen ze samen en sindsdien hebben ze hun repertoire gestaag uit weten te breiden tot meer dan 150 hits!

Hun optreden staat dan ook garant voor een groot feest der herkenning. Allerlei Engelstalige pareltjes uit de jaren '60 en '70 komen voorbij. Van Cliff Richard, Elvis Presley en Fats Domino, tot The Beatles, The Everly Brothers en The Rolling Stones aan toe. In tegenstelling tot wat de naam van de band wellicht suggereert, barsten de leden nog van de energie die ze graag met hun publiek willen delen.

De Kansenfabriek is volgende week nog open en sluit daarna drie weken de deuren tot maandag 6 augustus. Personeel en vrijwilligers zijn nu al bezig met een aantal activiteiten die het vermelden waard zijn. Zo zal De Kansenfabriek de plek zijn waar Waalwijk-Oost op zaterdag 22 september Burendag zal vieren, gesteund door het Oranje Fonds. Het is die dag onder andere de bedoeling om samen koffie te drinken, spelletjes te spelen en te lunchen. Ook kunnen buurtbewoners deelnemen aan een wandeling met een gids door Waalwijk-Oost. Een wandeling die onder meer zal leiden langs het Ramppad en de Ouwe Toren. Voor het eerst in jaren zal ook de voormalige ontvangsthal van de Van Harenfabriek geopend zijn. Daar kunnen dan de in de jaren '30 van de vorige eeuw gemaakte muurschilderingen van de bekende schilder Theo van Delft bewonderd worden.

Een andere activiteit waar aan gewerkt wordt: openstelling van een terras met live muziek op 8 september, tijdens de 80 van de Langstraat, die dit jaar immers door de De Jonghestraat voert.

Kortom: de Kansenfabriek sluit het seizoen in stijl af, om na de vakantie weer vol gas te gaan geven!

180704 foto midlife crisis
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 17 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 17-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 17-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »