Interview: Monique Trimbach maakt overstap naar bedrijfsleven


Monique Trimbach maakt overstap naar bedrijfsleven…

Een vrijwilliger is echt onbetaalbaar !

Een aantal vrijwillige krachten die sinds enkele jaren deel uitmaakt van het ongeveer veertig mensen tellende vrijwilligersteam van Stichting De Kansenfabriek, is intussen doorgestroomd naar een reguliere betrekking. Zo ook Monique Trimbach uit Waalwijk.

Als vaste kracht van het koor Rainbow Swing was ze al enigszins bekend met het ’Kansenfabriek concept’. Tijdens de periode dat Monique werkzaam was in ’Ons Winkeltje’ van de Kansenfabriek lag haar kracht in het adviseren van cliënten van Prisma en het opzetten van een verkoopregistratiesysteem. Daarnaast wierp ze zich op het haken van katoenen dieren samen met haar vriendin Crista, die in de etalages van Hudson’s Bay beslist niet zouden misstaan. Deze creatieve Knuffels en Snuffels hebben sindsdien een vaste plaats gekregen in het assortiment.

Monique denkt met veel voldoening terug aan de leerzame tijd in de Kansenfabriek. De zelfontplooiing, de sociale contacten, het vertrouwen van Lore en Rikie en de gezelligheid op de werkplek zijn voor haar als mens heel belangrijk geweest. Blij verrast was ze toen haar een baan als Financial Assistent werd aangeboden. Ze hoefde dan ook geen moment te twijfelen om deze belangrijke stap te maken.

Voor het zover was heeft Monique haar taken in 'Ons Winkeltje' op papier gezet als input voor de nieuwe instroom. Het contact zal blijven want ze blijft verantwoordelijk voor het plaatsen van artikelen op de website en samen met Crista blijft ze betrokken bij Ons Winkeltje welke binnenkort in de kerstsfeer wordt ingericht met o.a. een 15-koppige handgemaakte katoenen kerstgroep. Dat haar werk voor De Kansenfabriek zeer gewaardeerd werd, bleek uit de afscheidsborrel, waarbij Monique aangenaam verrast werd met een enorme tuil bloemen.

171122 foto monique trimbach kopie

Het team van de Kansenfabriek wenst Monique heel veel succes in haar nieuwe werkomgeving
Meer nieuws
Dinsdag en donderdagavondmenus mei 2024
Dinsdag- en donderdagavondmenu's mei 2024Klik op deze link voor een overzicht van de dinsdag- en donderdagavonddiners à €6,50 in MEI 2024 in De Kansenfabriek.
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 19 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 19-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 19-2024
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »