Paasbuffet

Paasbuffet in het Grand Café van de Kansenfabriek in BaLaDe....U komt toch ook?

Op donderdag, 13 april a.s. is er weer een Paasbuffet in het Grand Café van BaLaDe voor bewoners uit en rondom de wijk.

Samen zijn, genieten van lekkere gerechtjes in een gezellige sfeervolle omgeving. Daar wilt u toch ook bij zijn!

Wel inschrijven voor het Paasbuffet

Voor dit Paasbuffet kunt u zich vanaf nú inschrijven aan de bar van het Grand Café. De kosten zijn € 17,50 per persoon. U kunt zich inschrijven tot en met woensdag 5 april.
Keuze voor het hoofdgerecht (vlees of vis) kunt u bij de reservering aangeven.

De reservering is definitief als u heeft betaald bij het inschrijven. Maximaal 70 personen kunnen plaatsnemen in het Grand Café voor dit Paasbuffet.

Het team van de Kansenfabriek verheugt zich wederom op het bereiden en serveren van dit Paasbuffet en gaat ervoor zorgen dat alle gasten weer een leuke avond zullen hebben.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de Kansenfabriek, telefoonnummer 0416-760135 en vragen naar Lore Knulst of Nancy Frederiks.

Paasbuffet
Meer nieuws
Bestellijst De Kansenfabriek week 21-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 21-2024
Lees meer »
Dinsdag en donderdagavondmenus mei 2024
Dinsdag- en donderdagavondmenu's mei 2024Klik op deze link voor een overzicht van de dinsdag- en donderdagavonddiners à €6,50 in MEI 2024 in De Kansenfabriek.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »