Met evergreens uit lang vervlogen tijden… ’Midlife Crisis’ op herhaling in het Grand Café De Kansenfabriek van BaLaDe!

Op vrijdag 4 november staat de Waalwijkse formatie Midlife Crisis op speciaal verzoek van velen voor het voetlicht in De Kansenfabriek in BaLaDe. Al eerder speelden zij vol passie en met zichtbaar plezier op het podium in BaLaDe. Overbekende covers uit de jaren ’60, ’70 en ’80 spelen zij moeiteloos, alsof zij ze zelf geschreven en gecomponeerd hebben.

Bij eerdere optredens konden lang niet alle verzoeken worden ingewilligd, dus werd een volgende optreden gepland. Alhoewel de naam van deze met name in Midden-Brabantse bekend gezelschap al tenminste anderhalve decennium is verjaard, (de meesten genieten al van het potje van Drees) spelen zij nummers die hun leeftijdgenoten zich ongetwijfeld nog zullen herinneren uit lang vervlogen tijden in Het Lido, Romantica, De Triobar en De Gecroonde Leersse, om maar enkele bekende van de vele Waalwijkse Horecagelegenheden van destijds te noemen. Deze onnavolgbare, tijdloze muziek heeft bij menigeen tijdens optredens van Midlife Crisis nostalgische gevoelend opgeroepen; de eerste vlinders in de buik, prille liefdes en vrijages. Zelfs huwelijken zijn voortgekomen uit deze onvergetelijke tijd.

Je bent komende vrijdag vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Kansenfabriek in BaLaDe. De entree is gratis.

Door Harry Hens.
95 mlc op bork totaal 2015
Meer nieuws
Dinsdag en donderdagavondmenus mei 2024
Dinsdag- en donderdagavondmenu's mei 2024Klik op deze link voor een overzicht van de dinsdag- en donderdagavonddiners à €6,50 in MEI 2024 in De Kansenfabriek.
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 19 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 19-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 19-2024
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »