Een brede glimlach bij binnenkomst!

Je ziet mensen kijken bij binnenkomst, waar moet ik naar toe, naar links, naar rechts....twijfel. Als je voor de eerste keer bij BaLaDe binnenkomt, is het even zoeken welke kant je op moet. Links zie je een Grand Café, goed te zien door het vele glas en rechts zie je een centrale ruimte waar mensen doelbewust doorheen lopen, op weg naar hun werk, afspraak, visite of even neerstrijken aan de grote imposante maar gezellige koffietafel waar mensen al snel in gesprek gaan met elkaar.

Heeft u een afspraak?
Maar als je voor de eerste keer komt, zien de receptiemedewerkers meteen dat je een onbekende bezoeker bent van BaLaDe. Ze zien je kijken op de aangegeven routing bij binnenkomst maar zien ook dat je twijfelt. De vraag komt al snel "Kan ik u ergens mee helpen"...Heeft u een afspraak"....."Weet u bij wie u moet zijn"..... Opluchting op het gezicht van de bezoeker en een brede glimlach van de receptiemedewerker.

Het zien van een vraag in de ogen
Elke bezoeker heeft weer een andere vraag. Het gebouw BaLaDe biedt dan ook veel diensten. En ach, na uitleg over de weg binnen BaLaDe en het nog niet helemaal duidelijk is, nemen de receptionisten graag even de moeite een stukje mee te lopen. Dat hoort erbij. Servicegericht, mensen verder helpen, het zien van een vraag in de ogen. Daar zijn de receptiemedewerkers sterk in.

Diverse achtergronden
Zo'n 8 medewerkers bezetten op dit moment de receptie. Allemaal vrijwilligers die 1 tot 2 dagdelen per week met veel plezier "onder de mensen" zijn en betrokken zijn bij het wel en wee van BaLaDe. Medewerkers met diverse achtergronden. Zo kun je het receptiewerk doen als stageplaats. Maar je kunt het werk ook zien als opstapplaats als je al wat langer werkloos bent en graag werkzaamheden doet die aanvullend zijn voor je CV. Onder de mensen zijn als je al gepensioneerd bent en het leuk vindt receptiewerk te doen. Het kan allemaal.

Vacatures vrijwilligers
De Kansenfabriek in BaLaDe waar de receptieafdeling maar ook het Grand Café en 't Winkeltje deel van uitmaken, heeft regelmatig vacatures voor vrijwilligers. Je hoeft niet specifiek opgeleid te zijn om mee te helpen in de Kansenfabriek. Of je nu de receptie een leuke plek vindt, de horeca of 't Winkeltje, in de hele Kansenfabriek werken vrijwilligers samen. Overdag en 's avonds. Iedereen kent elkaar. Een leuke en fijne ploeg.
Wil je meer weten over de Kansenfabriek en de vrijwilligersvacatures, Denk je dat het je wat lijkt om bij ons te komen, aarzel dan niet. Pak de telefoon, stuur een mailtje of loop gewoon even binnen. Je kunt vragen naar Lore Knulst, Locatiemanager van de Kansenfabriek: tel 0416-760134, email: l.knulst@balade.nl

Foto

Foto: Mia, werkzaam bij de receptie.
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »