Zangduo Saskia & John woensdagavond 27 juli in het Grand Café.

John Kocken trad ruim drie jaar geleden op voor de vrijwilligers van de parochies in Bowlingcentrum ‘t Bourgondisch Hof. “Daar hebben Saskia Bakkers en ik elkaar ontmoet en heeft ze een liedje gezongen en dat klonk heel goed. Vanaf toen besloten we om samen te gaan zingen.” We zijn nu zo’n 3 jaar een zangduo.
We zingen samen herkenbare gezellige nummers met behulp van een orkestband. We treden met veel plezier op in verpleegtehuizen maar ook bij een jubileum dragen wij graag een steentje bij. Ook zingen we ieder tijdens ons optreden een aantal solo-nummers. Tijdens ons optreden kan je gezellig luisteren maar er kan ook gedanst worden als je dat wilt.
Elke week is het repeteren op donderdagmiddag in de kantine van Honkbalvereniging “De Kickers”. Daar heb ik mijn vrijwilligerswerk en daar mogen wij repeteren, soms met wat fans erbij.
We hebben zo’n 20 optredens per jaar. Ook dragen we dit jaar ons steentje bij aan het wandel-evenement “De 80 van de Langstraat”. We staan dan bij de locatie van het Jeugd Biljart Centrum Waalwijk bij de kruising Antoniusstraat/Stationsstraat van 11.00-16.30uur met medewerking van DJ Piet op een open podia gesponsord door Van Caem Transporten B.V.. Wij treden ook graag op voor een goed doel, zoals bijv. “Fietsen voor Licht”.
Ons repertoire is Nederlands, Engels, Duits, alles zingen we. Ferdinand Leijtens van het vroegere duo Old Faces heeft voor ons een cd opgenomen op onze repeteer locatie. Het is leuk om jezelf eens te horen zingen op een cd. Het is echt een hobby van Saskia en mij, wij doen het omdat we het leuk vinden. Op radio 5 en 100%NL worden deze herkenbare nummers veel gedraaid. Drie jaar geleden traden we voor het eerst op in het Grand Café in BaLaDe.
Benieuwd? Kom op woensdagavond 27 juli a.s. gezellig naar het Grand Café in BaLaDe. Zangduo Saskia en John treden op van 19.30-22.00 uur!
Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar j.kocken@ziggo.nl of op Facebook: Saskia en John Zangduo.

Door Kim Vugts
Ann john
Meer nieuws
Dinsdag en donderdagavondmenus mei 2024
Dinsdag- en donderdagavondmenu's mei 2024Klik op deze link voor een overzicht van de dinsdag- en donderdagavonddiners à €6,50 in MEI 2024 in De Kansenfabriek.
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 19 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 19-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 19-2024
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »