Autisme en Corona, woensdag 29 september 2021

Gespreksleider: Ralph Löwenstein

Op woensdag 29 september is het weer zo ver! Eindelijk is het weer mogelijk om als Autismecafé Waalwijk met elkaar te spreken over alle ervaringen van de afgelopen periode. Wij hopen u allen weer te zien!

Wat zijn uw ervaringen geweest als persoon, mantelzorger van een ouder, kind, partner of familielid met de diagnose autisme in deze Corona periode? Wat zijn uw ervaringen in de thuissituatie, op school, op uw werk en in uw vrije tijd? Welke zorgvragen hebt u? Waar hebt u hulp ervaren en welke hulp hebt u gemist? Welke oplossingen zijn er? Laten we de ervaringen delen!

We moeten de regels hanteren die de overheid stelt. U moet bij binnenkomst een Coronatoegangsbewijs tonen. Een coronatoegangsbewijs is een digitaal of papieren certificaat waarmee je vanaf 25 september toegang krijgt tot de BaLaDe. Door middel van een QR-code die je via de CoronaCheck-app kan opvragen, is het mogelijk een negatieve test, vaccinatie- of herstelbewijs te tonen. Bij alle goedgekeurde Europese vaccins krijg je vanaf 14 dagen na je vaccinatie het toegangsbewijs. Het Janssen vaccin is een uitzondering op de regel. Hierbij geldt dat je 28 dagen moet wachten. Een herstelbewijs is een positieve testuitslag van minimaal 11 en maximaal 180 dagen oud. Een negatief testbewijs mag maximaal 24 uur oud zijn.
Wie geen smartphone heeft kan een Coronapas downloaden en afdrukken via: https://coronacheck.nl

Deze avond is vrij toegankelijk voor ouders en familie van kinderen met autisme, belangstellenden, hulpverleners, leerkrachten en docenten. Ook voor jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis, die vragen hebben over dit onderwerp. U bent allemaal van harte welkom! Toegang gratis, een gift is welkom, vooraf aanmelden is NIET noodzakelijk!

MEER INFORMATIE
E-mail: autismecafewaalwijk@gmail.com
Bij vragen kunt u contact opnemen met de contactpersonen van Autismecafé Waalwijk.

Bellen kan ook:
Astrid van Dorsten (06-247 708 18) of
Wouda van Mensfoort (06-268 459 08)

VERLOOP AVOND
19.00 uur Ontvangst met koffie & thee
19.25 uur Welkom en start programma
19.30 uur Deel 1
20.30 uur Pauze
20.45 uur Deel 2
21.30 uur Napraten met een drankje

LOCATIE
BaLaDe 1
5142 WX WAALWIJK
Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij ingang De Jonghestraat.
Meer nieuws
Bestelling doorgeven voor week 44
Bestelling doorgeven voor week 44Voor de bestelling van week 44 klik hier.
Lees meer »
Rabo clubsupport
Rabo ClubSupportWij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.
Lees meer »
Urban chess
Urban chessRené Klerkx is op zoek naar enthousiaste schakers! Zijn plan is een ontmoetingsplaats te creëren voor jong en oud waar geschaakt kan worden. Een schaakplek maakt het mogelijk elkaar te ontmoeten en zodoende contact te maken. Op zaterdagochtend 25 ...
Lees meer »