Anton van der Mee bij diner chantant

Anton van der Mee bij diner chantant

Het diner chantant in het Grand Café van de Kansenfabriek op donderdagavond 8 november wordt een heel bijzondere aflevering: Anton van der Mee treedt dan op met zang, banjo en accordeon, ‘en nog een verrassing’ zoals hij het zelf enigszins geheimzinnig formuleert. Het diner chantant begint om 17.30 uur.

‘Ik breng dan ouderwets populair repertoire’, kondigt hij aan. ‘Van Gerard Cox tot Koot en Bie. Gewoon gezellig! Met ook wat Engelstalig repertoire ertussen. En er mag uiteraard ter verhoging van de feestvreugde worden meegezongen.’

Van der Mee is in Waalwijk een bekend gezicht. Hij speelde en speelt in tal van bands (momenteel The Autistisch Cowboys en Stammer Lee) en staat ook solo zijn mannetje. Eén ding is zeker: waar hij optreedt is het nooit saai en als rasentertainer weet hij zijn publiek op innemende wijze bij zijn optredens te betrekken en te boeien.

Wie mee wil eten en luisteren kan vanaf nu reserveren, telefonisch of aan de balie of kassa van de Kansenfabriek. Een plaats reserveren verdient aanbeveling, want de diners chantants zijn tot dusver een groot succes en vol is vol. Een driegangenmenu bereid door kok Teun Thomassen kost ook donderdag 8 november slechts € 11,50. De muziek krijgt het publiek er dan ‘gratis’ bij.

181031 anton
Meer nieuws
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »