Diner met Michel Risseeuw

Diner met Michel Risseeuw

Wie donderdag 7 juni in het Grand Café van de Kansenfabriek komt dineren, maakt iets bijzonders mee: tijdens het eten zal zanger-gitarist Michel Risseeuw een optreden verzorgen. De aanvang is 17.30 uur.

Zijn repertoire bestaat uit eigen werk en covers in zowel de Nederlandse als de Engelse taal die passen bij wie hij is. Michel (hieronder op een foto gemaakt door Hans van de Ven) leeft zich in in de teksten en weet het gevoel op zijn toehoorders over te dragen. Zijn liedjes variëren van klein en breekbaar tot stevig, kritisch, vrolijk en ritmisch. Uiteraard wordt de liefde vaak bezongen.

180605a risseeuw

Voor 11,50 euro serveert de keukenbrigade deze donderdag het volgende driegangen-menu: Bloemkoolsoep met roquefort

walnoot en bieslook

Verse frites met saté van varkenshaas met atjar en kroepoek

Hangop met mango , passievrucht en pure chocolade.

Het verdient in verband met de verwachte drukte aanbeveling te informeren of er nog plaats is in het restaurant en een plaatsje te reserveren.

Voor de liefhebbers van de band Midlife Crisis is er goed nieuws: de Kansenfabriek heeft de groep vastgelegd voor een optreden op vrijdagavond 6 juli (aanvang 19 uur) en wil met dat optreden het vakantie seizoen inluiden.

Samen met Vluchtelingenwerk staat de Kansenfabriek op woensdag 20 juni stil bij Wereldvluchtelingendag. Het Grand Café wordt dan vanaf 19 uur een Meet Up Café voor vluchtelingen en inwoners van Waalwijk. Het doel is nader met elkaar kennis te maken onder het genot van een drankje en een hapje. Voor die avond worden ook hulpverleners en de nieuwe gemeenteraad van Waalwijk uitgenodigd.

Zowel de keuken als de bar van het Grand Café zijn de komende tijd op vrijdag gesloten.
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »
To do maart 2024
TO DO MAART 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »