Voorjaarsmarkt BaLaDe

VOORJAARSMARKT BALADE

Achter de schermen in De Kansenfabriek wordt hard gewerkt aan de Voorjaarsmarkt die op Eerste Pinksterdag, 20 mei, plaats gaat vinden.

Het voorterrein van BaLaDe verandert dan in een braderie in Franse sfeer, met ‘groen en duurzaam’ als thema. Een ware blikvanger is de spectaculaire boomklim voor kinderen die de Stichting Wereldboom verzorgt in een populier op de hoek De Jonghestraat-Teisterbantlaan. De Stichting Wereldboom wil die dag de aandacht vestigen op een andere populier: die op de oosthoek van de nabijgelegen Talmastraat. Die boom verkeert in een slechte staat en de stichting wil hem trachten te behouden en veranderen in een goedverzorgde, monumentale wereldboom. Het is de bedoeling dat er tijdens de markt gelegenheid is om met een gids een kijkje te gaan nemen bij de Talmastraat-populier.

Contour De Twern komt naar de markt met de spelbus voor kinderen.

Een greep uit het verdere aanbod op de markt: bloemen en planten, Jolanda’s Honinghuisje, gebruikte cd’s en vinyl platen uit de winkel van Frans Hagendoorn, ijscoman Willy, schildersclub Broma’s Palet, de spelbus van Contour de Twern, pianist Jens van Breemen, hippieduo Bonaparty en jeu de boules door BaLaDe-bewoners.

Het grand café met terras is open.

De Voorjaarsmarkt duurt van 13 tot 18 uur en is gratis toegankelijk.

180505 bloemen 669x408
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 17 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 17-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 17-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »