Homestyling Pary Pastel & Naturel

Homestyling party Pastel & Naturel

Serge en Suzanne zijn trots op hun webshop Pastel & Naturel. Sinds kort is in Ons Winkeltje in BaLaDe een selectie uit hun aanbod te zien en te koop. Zondag 6 mei houden zij in De Kansenfabriek van 11 tot 15 uur een Homestyling Party. Dé gelegenheid om een fraai moederdagcadeau uit te zoeken.

Het interieur van het Grand-Café van De Kansenfabriek is al een aantal weken verfraaid met artikelen van Pastel & Naturel. Een greep uit het aanbod: wallframes, dienbladen, lampen, textiel, kaarsen en manden. Bijzonder zijn ook de fraai ontworpen waterflesjes, posters en notitieboekjes. Voor de tuin zijn er onder andere buitenkussens, fakkels, tuinposters en vogelhuisjes te koop. De webshop heeft ook een speciale kinderhoek.

Elke bezoeker van de Homestyling Party ontvangt zondag iets lekkers en een cadeautje. Wie nú al wil zien wat Pastel & Naturel te bieden heeft, kan terecht op www.pastel-naturel.nl.

180505 foto pastel
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
To do mei 2024
TO DO MEI 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »