Vacature: Zelfstandig werkende kok

De Kansenfabriek is op zoek naar een:

Zelfstandig werkende kok

(36 uur)

In een informele sfeer werkt onze kok in een open keuken, grenzend aan het Grand Café. Hij of zij verzorgt samen met de keukenbrigade van maandag tot en met vrijdag de dagelijkse lunch en twee keer per week een diner. De kok biedt incidenteel de helpende hand als er in De Kansenfabriek (weekend)activiteiten plaatsvinden waarbij de inzet van de keuken gevraagd wordt. De kok denkt mee over nieuw te ontwikkelen activiteiten.

In de Kansenfabriek koken we het liefst met verse spullen. We houden van gezonde gerechten. De kok heeft de vrijheid om zelf het menu samen te stellen. Werktijden worden in overleg bepaald. De kok is in de weekenden meestal vrij, net als de meeste avonden.
De Kansenfabriek is een jonge stichting die ambitieus aan de weg timmert. De stichting schept kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze heeft vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid de taak mensen met diverse achtergronden aan werk te helpen en als het kan te begeleiden naar een reguliere baan.

De Kansenfabriek werkt vanuit een uniek concept. Met vier professionals (onder wie de kok), een team van Prisma (begeleiders met cliënten), een actief bestuur en een grote groep vrijwilligers runt ze het bruisende hart van de multifunctionele wijkvoorziening BaLaDe. Onze kok kan goed met vrijwilligers en cliënten samenwerken.

De Kansenfabriek omvat een Grand Café met vergaderfaciliteiten, de receptieafdeling voor het hele gebouw, ‘Ons Winkeltje’ en Places to Bieb, een kleine dependance van de openbare bibliotheek. De Kansenfabriek profileert zich als ‘dorpsplein’ voor Waalwijk-Oost met een dienende functie voor heel Waalwijk.

Interesse in deze vacature? Stuur een mail met je cv naar Mirjam Vaarties, manager van De Kansenfabriek. Email: m.vaarties@balade.nl.

Een volledig functieprofiel wordt dan op aanvraag toegestuurd.

Kijk ook eens op de facebookpagina Kansenfabriek Waalwijk.

Stichting De Kansenfabriek, Balade 1, 5142 WX Waalwijk. Telefoon: 0416-760100

180505 kok logo 465x320
Meer nieuws
Homestyling pary pastel naturel
Homestyling Pary Pastel & NaturelHomestyling party Pastel & Naturel Serge en Suzanne zijn trots op hun webshop Pastel & Naturel. Sinds kort is in Ons Winkeltje in BaLaDe een selectie uit hun aanbod te zien en te koop. Zondag 6 mei houden zij in De Kansenfabriek van 11 tot 15 uur ...
Lees meer »
Voorjaarsmarkt balade
Voorjaarsmarkt BaLaDeVOORJAARSMARKT BALADE Achter de schermen in De Kansenfabriek wordt hard gewerkt aan de Voorjaarsmarkt die op Eerste Pinksterdag, 20 mei, plaats gaat vinden. Het voorterrein van BaLaDe verandert dan in een braderie in Franse sfeer, met ‘groen ...
Lees meer »
Horeca vrijwilliger fun en afwisselend
Horeca-vrijwilliger: fun en afwisselendHoreca-vrijwilliger: fun en afwisselend Het Grand-Café is het hart van De Kansenfabriek. En dat hart kan niet kloppen zonder vrijwilligers. Mensen die kok Nils Roksnoer helpen in de keuken en de bediening tijdens lunches en diners. En mensen ...
Lees meer »