Ons Winkeltje in het nieuw

Ons Winkeltje in het nieuw

De Kansenfabriek heeft twee nieuwe partners gevonden die het assortiment in Ons Winkeltje bij de receptie van BaLaDe gaan verrijken: Pastel & Naturel en Potvol.

De woonaccessoires van Pastel & Naturel zijn vanaf vandaag al te zien en te koop in Ons Winkeltje. ‘Het bedrijf omschrijft ze zelf als ‘eigentijdse, stoere lifestyleproducten van ingetogen materialen en kleuren’. Het bijzondere aan de samenwerking met De Kansenfabriek is dat de spullen van Pastel & Naturel die in het winkeltje te koop zijn in het Grand Café op de tafels te bewonderen zijn. Mensen die daar wat eten of drinken kunnen zo een goede indruk krijgen. De fraaie accessoires zijn daar ook al van prijskaartjes voorzien.

De tweede nieuwe partner in Ons Winkeltje is Potvol. Potvol maakt jams in zeer bijzondere smaken, verpakt in prachtige potten. Wat te denken van Pruimen met basilicum en kaneel, pruimen met gember en appel met lavende? Ook verkoopt Ons Winkeltje voortaan allerlei leuke cadeau’s in potten: onder andere potvol likeur, potvol koek, potvol beterschap en potvol liefde. Het Potvol-assortiment is vanaf vrijdag verkrijgbaar.

Een deel van de collectie Knuffels en Snuffels die in Ons Winkeltje te koop zijn, heeft plaats moeten maken voor de nieuwe producten. Ook zijn de schilderijen verdwenen. Prisma-atelier PaspARToe vernieuwt binnenkort een deel van de collectie die in het winkeltje wordt verkocht. Daarmee hoopt De Kansenfabriek het nóg aantrekkelijker te maken voor bezoekers van BaLaDe om eens een kijkje te komen nemen.

Het zijn cliënten van Prisma en andere vrijwilligers die de verkoop van al die fraaie cadeau-artikelen verzorgen. Ons Winkeltje is maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.30 en 12.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. Het is tevens de bedoeling dat Ons Winkeltje ook van de partij is tijdens de komende Voorjaarsmarkt op het voorterrein van BaLaDe op Eerste Pinksterdag, zondag 20 mei.

180413 winkeltje
Meer nieuws
Lekker bewegen met hulp van thebe
Lekker bewegen met hulp van ThebeLekker bewegen met hulp van Thebe Thebe biedt veel meer dan alleen thuiszorg. Verpleegkundige in de wijk Claudia Schapendonk (links op de foto) en verpleegkundige Marion de Peffer (rechts) willen dat graag uitleggen. Ze werken beiden voor het ...
Lees meer »
Anneline steunpilaar voor de kansenfabriek
Anneline: steunpilaar voor de KansenfabriekAnneline : steunpilaar van de Kansenfabriek Wat zouden haar collega’s in de Kansenfabriek zonder Anneline Maas moeten beginnen? Zij is het immers die in de kelder van BaLaDe de bedrijfskleding wast en strijkt en er zo voor zorgt dat ...
Lees meer »
Diner met michel risseeuw
Diner met Michel RisseeuwDiner met Michel Risseeuw Wie donderdag 7 juni in het Grand Café van de Kansenfabriek komt dineren, maakt iets bijzonders mee: tijdens het eten zal zanger-gitarist Michel Risseeuw een optreden verzorgen. De aanvang is 17.30 uur. Zijn ...
Lees meer »