Alle bewoners van de wijken Laageinde, Boekeloven en Baardwijk ... Bedankt!

Alle bewoners van de wijken Laageinde, Boekeloven en Baardwijk bedankt!

Afgelopen juni waren de kleding- en glascontainers op winkelcentrum Laageinde een doorn in het oog. Tuinmeubels en andere voorwerpen waar mensen van af wilden werden massaal langs de containers gedumpt. Dit tot ergernis van vele bewoners.

In actie komen voor een schone en leefbare wijk
Dit kon zo niet langer. Verschillende partijen zoals gemeente, wijkdienst en bewoners kwamen samen bij de Kansenfabriek van Balade bijeen om een plan te maken. Er werd een flyer gemaakt en deze werd huis aan huis verspreid aan de omliggende wijken Laageinde, Boekeloven en Baardwijk.
Middels deze flyer werd aandacht gevraagd om de spullen die je niet meer gebruikt een tweede leven te geven. Of het grof huisvuil te brengen naar het afval-inzamelstation oftewel de milieustraat. Hierdoor kunnen we samen de wijk schoon en leefbaar houden.

Geslaagde actie
We zijn zo’n half jaar verder en kijken terug op een geslaagde actie. Het is en blijft schoon naast de glas- en kledingcontainers. Laten we hier ons allemaal ook in de toekomst voor inzetten. Daarom was een bedankkaart voor alle bewoners van de omliggende wijken op zijn plaats. Zo ook de initiatiefnemers, vrijwilligers en andere partijen allemaal bedankt.

Bedankkaart bedankt thank you very much grazie vielen dank grijs muller wenskaarten muller wenskaartennl 30
Meer nieuws
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »