Loop op 17 december mee met de Santa Run

Loop op 17 december mee met de Santa Run, je helpt er arme kinderen mee!

De Strohalm verleent noodhulp aan gezinnen met minderjarige kinderen in Waalwijk die in behoeftige omstandigheden verkeren. Als officiële hulpinstanties geen of onvoldoende hulp kunnen aanreiken, is er altijd nog De Strohalm.

Wat armoede betekent voor kinderen? Zij vinden het belangrijk om ‘erbij te horen’. Dus meedoen met leeftijdgenoten aan de gewone zaken als: je verjaardag vieren, sporten, musiceren of winkelen. Of lid zijn van een club, en vrienden of vriendinnen mee naar huis durven te nemen. Kinderen uit arme milieus hebben vaak het gevoel ‘anders’ te zijn omdat ze niet kunnen meedoen met trends in kleding of spullen. Ze vinden het heel vervelend om daarop beoordeeld te worden of erom gepest te worden. De Strohalm verstrekt noodhulp, in de vorm van kleding, schoeisel en nog veel meer.

Op zondag 17 december organiseert de Rotary wederom de bekende Santa Run in het centrum van Waalwijk. Een heel leuk en koddig evenement, maar het wordt vooral georganiseerd om goede doelen te steunen. Een ervan is stichting De Strohalm. Voor 10 euro kan men een kerstmanpak kopen (compleet met baard) en meelopen.

In 'Ons Winkeltje' van de Kansenfabriek in BaLaDe liggen de pakken te koop van stichting De Strohalm. Iedereen die hier zijn pak koopt, weet dus: mijn geld komt ten goede aan mijn jonge stadgenoten die het minder getroffen hebben. Lopen dus!!!

171206 foto strohalm kerstmanpak 1
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 17 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 17-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 17-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »