Digicafé in BaLaDe

Digicafé in BaLaDe

“Facebook” is het thema dat centraal staat tijdens de bijeenkomst van het Digicafé op dinsdag 14 november van 19.30 – 21.00 uur in het Wijkdienstencentrum BaLaDe.

Wat is Facebook, wat zijn de voor- en nadelen en hoe werkt het? Hier gaan we dus wat dieper op in. Overweegt u ook om gebruik te gaan maken van Facebook, om berichten, kennis en ervaringen te delen via deze social netwerk site, bezoek dan het Digicafé en laat u informeren. U bent niet alleen, inmiddels kent Facebook ruim 2 miljard gebruikers, dat is ongeveer 1 op de 7 mensen op aarde.

Bezoekers aan een Digicafé helpen elkaar

Heeft u al een facebook profiel en u loopt in de praktijk tegen problemen aan of vragen over de werking van de site; het aanpassen, toevoegen of verwijderen van items. Dan is deze bijeenkomst iets voor u. Onder begeleiding van een deskundige vrijwilliger helpen mensen elkaar verder. Neem dus je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het Digicafé. Ook mensen die geen vragen hebben, maar met hun facebook ervaring en deskundigheid andere gebruikers willen helpen zijn van harte welkom.

Het Digicafé of digitaal Café is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicafé iets voor jou! Er wordt geregeld aandacht besteed aan een actueel thema, zoals phishing, nepnieuws, cookies of het belang van het updaten van je computer.

Het Digicafé is een gratis wijkdienst en voor iedereen vrij toegankelijk. Het Digicafé vindt plaats in het Grand Café van de Kansenfabriek in Wijkdienstencentrum BaLaDe, Balade 1, 5142WX te Waalwijk en wordt aangeboden door de Bibliotheek Waalwijk en SeniorWeb in samenwerking met De Kansenfabriek en ContourdeTwern.

Verhinderd op dinsdagavond? Bezoek dan het Digicafé dat iedere derde zaterdagmiddag in de maand wordt gehouden in de bibliotheek Waalwijk.

171108 foto digicafe
Meer nieuws
Interview monique trimbach maakt overstap naar bedrijfsleven
Interview: Monique Trimbach maakt overstap naar bedrijfslevenMonique Trimbach maakt overstap naar bedrijfsleven… Een vrijwilliger is echt onbetaalbaar ! Een aantal vrijwillige krachten die sinds enkele jaren deel uitmaakt van het ongeveer veertig mensen tellende vrijwilligersteam van Stichting De ...
Lees meer »
Aankondiging kerstdiner 21 december 2017
Aankondiging Kerstdiner 21 december 2017KERSTDINER 2017 Stichting DE KANSENFABRIEK organiseert op donderdag 21 december a.s. weer het sfeervolle kerstdiner. Met veel plezier zullen medewerkers van de Kansenfabriek, onder leiding van chef-kok Nils Roksnoer, een heerlijk diner bereiden ...
Lees meer »
Gezellige creatieve wintermarkt in de kansenfabriek
Gezellige creatieve wintermarkt in De KansenfabriekGEZELLIGE CREATIEVE WINTERMARKT IN DE KANSENFABRIEK Rond deze tijd vorig jaar, werd de eerste creatieve wintermarkt georganiseerd door de Kansenfabriek onder de naam "Een Winters Warm Welkom met veel creativiteit en muziek!" De Wintermarkt voldeed ...
Lees meer »