Digicafé in BaLaDe

Digicaf in BaLaDe

Facebook is het thema dat centraal staat tijdens de bijeenkomst van het Digicaf op dinsdag 14 november van 19.30 21.00 uur in het Wijkdienstencentrum BaLaDe.

Wat is Facebook, wat zijn de voor- en nadelen en hoe werkt het? Hier gaan we dus wat dieper op in. Overweegt u ook om gebruik te gaan maken van Facebook, om berichten, kennis en ervaringen te delen via deze social netwerk site, bezoek dan het Digicaf en laat u informeren. U bent niet alleen, inmiddels kent Facebook ruim 2 miljard gebruikers, dat is ongeveer 1 op de 7 mensen op aarde.

Bezoekers aan een Digicaf helpen elkaar

Heeft u al een facebook profiel en u loopt in de praktijk tegen problemen aan of vragen over de werking van de site; het aanpassen, toevoegen of verwijderen van items. Dan is deze bijeenkomst iets voor u. Onder begeleiding van een deskundige vrijwilliger helpen mensen elkaar verder. Neem dus je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het Digicaf. Ook mensen die geen vragen hebben, maar met hun facebook ervaring en deskundigheid andere gebruikers willen helpen zijn van harte welkom.

Het Digicaf of digitaal Caf is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicaf iets voor jou! Er wordt geregeld aandacht besteed aan een actueel thema, zoals phishing, nepnieuws, cookies of het belang van het updaten van je computer.

Het Digicaf is een gratis wijkdienst en voor iedereen vrij toegankelijk. Het Digicaf vindt plaats in het Grand Caf van de Kansenfabriek in Wijkdienstencentrum BaLaDe, Balade 1, 5142WX te Waalwijk en wordt aangeboden door de Bibliotheek Waalwijk en SeniorWeb in samenwerking met De Kansenfabriek en ContourdeTwern.

Verhinderd op dinsdagavond? Bezoek dan het Digicaf dat iedere derde zaterdagmiddag in de maand wordt gehouden in de bibliotheek Waalwijk.

171108 foto digicafe
Meer nieuws
Seniorenorkest speelt in de kansenfabriek
Seniorenorkest speelt in De KansenfabriekSeniorenorkest speelt in De Kansenfabriek Seniorenorkest De Langstraat en Omstreken speelt donderdagmiddag 20 september in het Grand Café van De Kansenfabriek. De eerste klanken klinken om 15:00 uur en de toegang is gratis. Het orkest is 1 ...
Lees meer »
Ontdek je buurt op burendag in de kansenfabriek
Ontdek je buurt op Burendag in de KansenfabriekOntdek je buurt op Burendag in De Kansenfabriek Zaterdag 22 september 2018 viert Nederland voor de dertiende keer Burendag. De Kansenfabriek slaat die dag de handen ineen met Contour de Twern en het RIBW en doet mee. Tussen 10.00 en 13.30 uur is er ...
Lees meer »
Diner dansant met zanger frank leijtens
Diner dansant met zanger Frank LeijtensDiner chantant met zanger Frank Leijtens De keukenbrigade van kok Teun Thomassen verzorgt ná de zomervakantie voortaan iedere eerste donderdag van de maand een diner chantant: heerlijk dineren in De Kansenfabriek, met daarbij gratis een optreden ...
Lees meer »