Digicafé in BaLaDe

Digicafé in BaLaDe

“Facebook” is het thema dat centraal staat tijdens de bijeenkomst van het Digicafé op dinsdag 14 november van 19.30 – 21.00 uur in het Wijkdienstencentrum BaLaDe.

Wat is Facebook, wat zijn de voor- en nadelen en hoe werkt het? Hier gaan we dus wat dieper op in. Overweegt u ook om gebruik te gaan maken van Facebook, om berichten, kennis en ervaringen te delen via deze social netwerk site, bezoek dan het Digicafé en laat u informeren. U bent niet alleen, inmiddels kent Facebook ruim 2 miljard gebruikers, dat is ongeveer 1 op de 7 mensen op aarde.

Bezoekers aan een Digicafé helpen elkaar

Heeft u al een facebook profiel en u loopt in de praktijk tegen problemen aan of vragen over de werking van de site; het aanpassen, toevoegen of verwijderen van items. Dan is deze bijeenkomst iets voor u. Onder begeleiding van een deskundige vrijwilliger helpen mensen elkaar verder. Neem dus je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het Digicafé. Ook mensen die geen vragen hebben, maar met hun facebook ervaring en deskundigheid andere gebruikers willen helpen zijn van harte welkom.

Het Digicafé of digitaal Café is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicafé iets voor jou! Er wordt geregeld aandacht besteed aan een actueel thema, zoals phishing, nepnieuws, cookies of het belang van het updaten van je computer.

Het Digicafé is een gratis wijkdienst en voor iedereen vrij toegankelijk. Het Digicafé vindt plaats in het Grand Café van de Kansenfabriek in Wijkdienstencentrum BaLaDe, Balade 1, 5142WX te Waalwijk en wordt aangeboden door de Bibliotheek Waalwijk en SeniorWeb in samenwerking met De Kansenfabriek en ContourdeTwern.

Verhinderd op dinsdagavond? Bezoek dan het Digicafé dat iedere derde zaterdagmiddag in de maand wordt gehouden in de bibliotheek Waalwijk.

171108 foto digicafe
Meer nieuws
4x goede voornemens bij balade
4x Goede voornemens bij BaLaDe4x goede voornemens bij BaLaDe Door Lian Schapendonk, Harry Hens en Marijke Notenboom Inmiddels hebben we 2017 achter ons gelaten en zijn we in januari beland; tijd voor goede voornemens dus. De traditie van de goede voornemens is niet van de ...
Lees meer »
Digicafe balade 9 januari
Digicafé BaLaDe 9 januariDigicafé BaLaDe Dinsdag 9 januari van 19.30 – 21.00 uur. Het Digicafé is een gratis wijkdienst om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken ...
Lees meer »
Interview met marijke notenboom
Interview met Marijke NotenboomNieuw bij het schrijversteam van de BaLaDepagina Door Kim Vugts Aan het kleinste tafeltje in het Grand Café van de Kansenfabriek drinken we een kopje thee met een lekker koekje erbij. Aan mij de eer om onze nieuwe collega Marijke Notenboom te ...
Lees meer »