Digicafé in BaLaDe

Digicaf in BaLaDe

Facebook is het thema dat centraal staat tijdens de bijeenkomst van het Digicaf op dinsdag 14 november van 19.30 21.00 uur in het Wijkdienstencentrum BaLaDe.

Wat is Facebook, wat zijn de voor- en nadelen en hoe werkt het? Hier gaan we dus wat dieper op in. Overweegt u ook om gebruik te gaan maken van Facebook, om berichten, kennis en ervaringen te delen via deze social netwerk site, bezoek dan het Digicaf en laat u informeren. U bent niet alleen, inmiddels kent Facebook ruim 2 miljard gebruikers, dat is ongeveer 1 op de 7 mensen op aarde.

Bezoekers aan een Digicaf helpen elkaar

Heeft u al een facebook profiel en u loopt in de praktijk tegen problemen aan of vragen over de werking van de site; het aanpassen, toevoegen of verwijderen van items. Dan is deze bijeenkomst iets voor u. Onder begeleiding van een deskundige vrijwilliger helpen mensen elkaar verder. Neem dus je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het Digicaf. Ook mensen die geen vragen hebben, maar met hun facebook ervaring en deskundigheid andere gebruikers willen helpen zijn van harte welkom.

Het Digicaf of digitaal Caf is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicaf iets voor jou! Er wordt geregeld aandacht besteed aan een actueel thema, zoals phishing, nepnieuws, cookies of het belang van het updaten van je computer.

Het Digicaf is een gratis wijkdienst en voor iedereen vrij toegankelijk. Het Digicaf vindt plaats in het Grand Caf van de Kansenfabriek in Wijkdienstencentrum BaLaDe, Balade 1, 5142WX te Waalwijk en wordt aangeboden door de Bibliotheek Waalwijk en SeniorWeb in samenwerking met De Kansenfabriek en ContourdeTwern.

Verhinderd op dinsdagavond? Bezoek dan het Digicaf dat iedere derde zaterdagmiddag in de maand wordt gehouden in de bibliotheek Waalwijk.

171108 foto digicafe
Meer nieuws
Bestel oliebollen bij de kansenfabriek
Bestel oliebollen bij De KansenfabriekHoudt u van versgebakken oliebollen of appelbeignets op oudjaarsdag? Maar wilt u niet in een lange rij wachten bij een kraam? Bestel ze dan nu bij De Kansenfabriek. Dan kunt u ze op oudjaarsdag ’s middags ophalen tussen 14.00 en 16.00 uur. De door ...
Lees meer »
Kansenfabriek krijgt schilderijen herman put
Kansenfabriek krijgt schilderijen Herman PutDe Kansenfabriek is enorm blij met de schenking van een tiental schilderijen uit de nalatenschap van kunstenaar Herman Put. Zijn zoon Jack woont in Waalwijk en is blij dat hij voor de werken een plaats heeft gevonden in de buurt waar hij woont en ...
Lees meer »
Klotteren op de wintermarkt en diner chantant met roy barkey in de kansenfabriek
Klotteren op de Wintermarkt en diner chantant met Roy Barkey in de KansenfabriekKlotteren op de Wintermarkt en diner chantant met Roy Barkey in de Kansenfabriek De donkere dagen voor Kerstmis zijn ook voor De Kansenfabriek aanleiding te zorgen voor gezelligheid. Vrijdag 30 november is het heerlijk ‘klotteren’ op de ...
Lees meer »