Servicepunt Olympia Apotheek in BaLaDe

Servicepunt Olympia Apotheek in BaLaDe

Misschien heeft u het al gezien of gehoord: er is sinds een aantal weken een Olympia Apotheek Servicepunt in BaLaDe gevestigd op de begane grond rechts achter Casade woondiensten. Omdat de voormalige (Regenboog) apotheek gesloten is en Olympia Apotheek gevestigd is in het Gezondheidscentrum Olympiapark aan De Coubertinlaan 10C, biedt Olympia Apotheek voor haar cliënten, deze service aan. Deze service wordt aangeboden voor alle cliënten van de Olympia Apotheek.

Bij dit Servicepunt kunnen alleen medicijnen die besteld zijn worden opgehaald. Er is een ruim assortiment vrije verkoop genees-, verband- en huidverzorgingsmiddelen (Vichy) aanwezig.
U kunt uw geneesmiddelen bestellen door uw recept vóór 12.00 uur in de rood/witte receptbrievenbus bij het Servicepunt te deponeren. Dan kan het na 3 werkdagen tussen 11.00 - 11.30 uur bij dit servicepunt worden opgehaald (indien BaLaDe aangegeven is op het recept). Of u kunt het de volgende werkdag voor 14.00 uur ophalen bij de Olympia Apotheek (Coubertinlaan 10C) of thuis laten bezorgen (indien aangegeven op het recept).

Bent u geen cliënt bij Olympia Apotheek en u wilt toch de geneesmiddelen hier halen? Dat kan door uw recept in de rood/witte receptenbrievenbus te deponeren. Hiermee geeft u toestemming aan Olympia Apotheek om alle relevante gegevens van u op te vragen bij uw huidige apotheek.

Let op: neem bij het ophalen van uw geneesmiddelen een geldig ID-bewijs mee!

171010 foto apotheek
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »