Ambities om te schrijven?

Ambities om te schrijven?

Vaak denken mensen dat ze niet kunnen schrijven, maar wonderwel worden regelmatig verborgen talentjes ontdekt. Kijk maar eens naar het schrijversteam van deze BaLaDe-pagina. Een team van schrijftalenten die het leuk vinden om artikelen te schrijven voor deze pagina. Met enthousiasme en wat aanleg kom je een heel eind.

Het schrijversteam kan nog wel enkele handjes gebruiken na de zomervakantie vanaf september. Veel handjes maken het werk immers licht. De nieuwe schrijvers hoeven niet bang te zijn dat ze in het diepe worden gegooid. Sjaak Koolen, oud-columnist van het Brabants Dagblad (wie kent hem niet) zal de geschreven teksten tot zich nemen en verbeteren waar nodig. Daar leer je ongelofelijk veel van.

Pak de uitdaging aan, ga samen met anderen aan de slag en produceer leuke en mooie artikelen die met regelmaat op de BaLaDe-pagina in Weekblad Waalwijk zullen verschijnen. Wil je meer weten, loop dan op maandagmorgen om 10.00 uur het Grand Café binnen. Daar overlegt het team over de onderwerpen en wie wat gaat schrijven.

Wil je via mail meer informatie, stuur dan een bericht naar l.knulst@balade.nl

170712 foto sjaak koolen

Sjaak Koolen in actie voor De Kansenfabriek
Meer nieuws
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »