We vinden het hier gezellig ...

We vinden het hier heel gezellig....

Gerry en Tiny van Daalen zijn twee tevreden mensen !!

In het Grand Café lopen steeds vaker mensen binnen voor een kopje koffie met eventueel gebak van het huis. Zo ook mevrouw en meneer van Daalen-van Assen, "zeg maar gewoon Gerry en Tiny hoor". Twee echte Waalwijkers die nog van een goede gezondheid genieten. Ze maken van elke dag 'n feestje. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Gerry is vaak 's morgens al te vinden aan de grote leestafel voor de krant van vandaag of een vers tijdschrift. Zo vertelt ze dat ze samen met veel plezier een appartement bewonen op 4 hoog met uitzicht over de polders. Vrijwel dagelijks fietst Tiny, met vrienden of samen met Gerry, door de natuur richting Rustende Jager, om na de koffiestop via Giersbergen terug te rijden. "Op deze leeftijd," Tiny is de 80 al gepasseerd, "voel je je een bevoorrecht mens wanneer je dat nog kunt" zegt Gerry bescheiden. "Op 24 mei vierden we ons 55-jarig huwelijk samen met onze twee kinderen en vijf kleinkinderen."

Thuis in zijn praatstoel verhaalt Tiny honderduit over zijn werk in de schoenen- en lederbranche, over schoenfabriek Anita en zijn vele reizen naar leerlooierijen in den verre, waar hij met veel voldoening op terugkijkt. De TV is dominant aanwezig in huize van Daalen. Niet verwonderlijk, want Tiny wil niets missen als het om darten, wielrennen en voetballen gaat. Als 17-jarig broekie voetbalde hij al in het eerste elftal van WSC, tussen gevestigde namen als Piet Blijlevens, Sjaak Muskens, Harry Pijpers, Frans Pulles en Sjef Mahieu. Dat waren onvergetelijke tijden.

Ook gaan Gerry en Tiny goed met hun tijd mee, getuige de apart ingerichte computerkamer. Hopelijk kunnen ze samen nog jarenlang genieten van hun vrije tijd en zijn zij graag geziene gasten in het Grand Café.

Harry Hens

Foto gerry en tiny van daalen
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »