Fysiotherapie Van Heeswijk en Van der Valk: Behandelmethode werkt!

BEHANDELMETHODE WERKT!

Na een eerder verschenen artikel over Akupunkt Massage door Fysiotherapie Van Heeswijk en Van der Valk op de BaLaDepagina in deze krant, nu de bevindingen van een patiënt en tevens bewoner van BaLaDe over genoemde behandelmethode.

Na een operatie ter hoogte van haar lage rug en bekkengebied, heeft mevrouw C.M. Salm-Goedmakers conditioneel fors moeten inleveren. Zij was moe, futloos, niet ondernemend en in een min of meer algehele malaisetoestand geraakt. Zoals zij zelf omschreef, een beetje levensmoe. Ten gevolge van diverse operaties was er ook sprake van littekens. Deze geven vaak een forse energiestoring omdat een litteken energiebanen afsnijdt c.q. blokkeert. Ook dit wordt tijdens een Akupunkt Massage gelijk mee behandeld.

Na de eerste behandeling was al een positieve verandering voelbaar en na de vierde behandeling gaf zij zelf aan dat ze zich goed voelde. Ze heeft meer energie, blossen op de wangen, lacht meer, zingt weer en is een stuk opgeruimder.

De therapie is gestaakt na de vijfde behandeling. We kijken het nu even aan en houden zo wat behandelingen achter de hand, voor het geval er een eventuele terugval is.

170614 foto salm
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
To do mei 2024
TO DO MEI 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »