'Ons Winkeltje' vol originele cadeaus!!

'Ons Winkeltje' vol originele cadeautjes!!

'Ons Winkeltje' recht tegenover de hoofdingang van BaLaDe, ziet er sinds enkele weken extra uitnodigend uit. Vorige week waren op deze BaLaDe pagina al enkele sfeerfoto's te zien.

Leuke cadeau-artikelen worden met veel enthousiasme gemaakt door cliënten van Prisma in het pas heropende atelier van PaspARToe aan de Prof. Zeemanweg en zeker de moeite van het bekijken waard in 'Ons Winkeltje'. Maar ook levert 'Ons Winkeltje' diensten zoals een postservice en tegen een kleine vergoeding verstelwerkzaamheden. Ook basisartikelen kunt u er vinden zoals koffie, thee, koekjes, koffiemelk, boter, toiletpapier, afwasmiddel, pleisters en nog veel meer. 'Ons Winkeltje' haakt in op feestdagen en ook de seizoenen zijn terug te zien in 'Ons Winkeltje'. Er is altijd een leuk passend cadeautje te vinden. En over haken gesproken: Knuffels en Snuffels haakt originele cadeaus, ook op bestelling.

'Ons Winkeltje' wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers en cliënten van Prisma. Ze zijn trots op hun werkomgeving en samen brengen ze hun creatieve ideeën en maken de meest leuke originele creaties.

'Ons Winkeltje' in BaLaDe is geopend: maandag t/m donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 15.30 uur. Op vrijdag is 't Winkeltje alleen vóór de middag geopend.

Loop gerust binnen!

170531 foto ons winkeltje
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »