Voetenspreekuur mei 2017

Wegens groot succes herhaald:

UNIEK VOET-SPREEKUUR IN BALADE


Op 12 juni houden de aan BaLaDe verbonden voetspecialisten wederom een gezamenlijk spreekuur.

De behoefte om patiënten een complete en samenhangende dienst op het gebied van voetzorg te kunnen bieden is groot. De vraag in februari was zo groot dat er een 2de avond ingepland moest worden.

In dit spreekuur bieden de (medisch-)pedicures, Diana Verstijnen en Petra Pedicure,
de podotherapeut, Podotherapie Molenschot Verbraak en de orthopedisch schoenmaker en bandagist Van Mook, de gelegenheid om vanuit verschillende gezichtspunten naar voetklachten te kijken.

Uw voeten worden nagekeken door dit bijzonder interdisciplinaire samenwerkingsteam die de diagnosestelling bij problemen en de eventuele behandeling doeltreffender aangepakt. Zo hopen zij u een effectievere behandeling te kunnen adviseren. Dit is vooral van belang voor mensen met nog onduidelijke klachten of twijfels over een eerder gekozen behandeling.

Om van het spreekuur gebruik te maken, kan men bellen met nummer 06-48347976 om een afspraak te maken. Men kan op de afgesproken tijd plaats nemen in de wachtkamer van de BaLaDe (1e verdieping).

In verband met het grote succes van het eerdere spreekuur adviseren wij u niet te lang te wachten met het afmaken van een afspraak.

170524 foto voetenspreekuur

Van links naar rechts Diana, Petra, Chris en Marlein
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »