Praktijk Van Heeswijk en Van der Valk helpt mensen met nieuwe methode!

Praktijk van Heeswijk en Van der Valk helpt mensen met nieuwe methode!

Vandaag de dag zijn er ontelbare vormen van behandelingen, waarbij dankzij de media vrijwel alles op het gebied van al dan niet alternatieve geneeswijzen aan je voeten ligt.

Een therapie die nog niet zo lang geleden zijn intrede deed in Nederland en nog maar in vijf praktijken wordt toegepast is APM, Akupunkt Massage nach Penzel; een massagevorm welke op basis van de Chinese acupunctuurleer, langs nerveusreflectoire weg en segmentale regulatiemechanismen werkzaam is.

Deze vorm van genezing biedt oplossingen bij ziekten die hun oorsprong vinden in functiestoornissen. APM reguleert de energiekringloop van het hele lichaam. Mogelijk is verbetering van meerdere problemen tegelijk mogelijk. Pijn, klachten en ziektes ontstaan doordat de energiestroom wordt verstoord. Een futloos gevoel, passiviteit en gebrek aan energie zijn hiervan het gevolg.

Veel voorkomende klachten, waarbij behandeling met APM soelaas biedt zijn onder andere aandoeningen aan de wervelkolom, gewrichten, reumatische aandoeningen, migraine, hoofdpijn, zenuwpijnen, doorbloedingsstoornissen, slaapstoornissen en stress- en spanningsklachten.

Alle informatie die van toepassing is op bovengenoemde aandoeningen kunt u verkrijgen op de site www.apm-penzel.nl en in de Praktijk voor Fysio-, Sportfysio- en Manuele Therapie van Heeswijk en Van der Valk, Balade 119 in Waalwijk. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van de praktijk: www.hevafysio.nl

170517 foto fysio
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »