Nieuwjaarsdiner in Grand Café De Kansenfabriek... 75 mensen genieten van Nieuwjaarsdiner dankzij gulle sponsor!

Oudj
Het is donderdag 5 januari. Het loopt tegen vijven als de eerste gasten zich melden bij de receptie van BaLaDe. Zij hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging om, vanwege hun beperkte financiële middelen, het nieuwe jaar op een feestelijke manier in te luiden. Grootgrutter Jumbo heeft dit Nieuwjaarsdiner, ondersteund en begeleid door medewerkers van ContourdeTwern, Prisma, de Kansenfabriek en RIBW mede mogelijk gemaakt. Er wordt gezamenlijk getoost. De gasten wensen hun tafelgenoten alle goeds toe voor 2017. De medewerkers van het Grand Café hebben De Kansenfabriek omgetoverd tot een sfeervol en uitnodigend restaurant. Kosten noch moeite zijn gespaard om er een feestelijke avond van te maken. De keukenbrigade is de hele middag bezig geweest met de voorbereidingen. Alles verloopt op rolletjes.

Na een hartelijk welkomstwoord zingt zanger Daniël Kuys, werkzaam o.a. als ober/kelner in het Grand Café, begeleid door een technicus van Baanbrekers, de sterren van de hemel. Met grotendeels Nederlandstalige covers weet hij heel verdienstelijk de gasten te entertainen. De blijheid om dit te mogen doen straalt van zijn gezicht. Na zijn eerste blok van vier meezingers wordt het voorgerecht uitgeserveerd. De gasten hebben al op voorhand het hoofdgerecht mogen samenstellen. Deze zal in buffetvorm worden voorgeschoteld. Het nagerecht wordt in de loop van de avond uitgeserveerd. Daniël zal de gasten tussen de gangen door muzikaal amuseren. Iedereen geniet zichtbaar van dit overheerlijke diner, met dank aan supermarktketen Jumbo en alle vrijwilligers die deze avond mogelijk hebben gemaakt. Achteraf blijkt dit weer een uitstekend uithangbord om Grand Café De Kansenfabriek in de schijnwerpers te zetten.

Door Harry Hens.
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
To do mei 2024
TO DO MEI 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »