Verloskundige praktijk Nuvola breidt per 1-1-2017 uit naar BaLaDe

Verloskundigen

Gezondheidscentrum BaLaDe heeft al veel te bieden aan zorgverlening en per 1 januari 2017 mag daar verloskunde en echoscopie aan worden toegevoegd.

Nuvola, verloskunde en echoscopie praktijk, opent een nieuwe locatie in het Gezondheidscentrum BaLaDe. Een mooie ontwikkeling om eerstelijnszorg te faciliteren in de wijken Baardwijk, Laageinde en De Hoef.

Naast de locaties van Nuvola in Zanddonk en het ETZ Waalwijk, is Gezondheidscentrum BaLaDe de juiste locatie om zwangeren van zorg te voorzien.

Er zullen avondspreekuren verzorgd gaan worden, zodat de a.s. vader na werktijd ook makkelijker gelegenheid heeft betrokken te zijn bij de zwangerschap.

Nuvola biedt complete verloskundige zorg aan in de zwangerschap, tijdens de bevalling of in de kraamtijd. Daarnaast biedt Nuvola medische en pretechoscopie.
Nuvola werkt samen met het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) met vestigingen in Waalwijk en Tilburg en het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch.

Binnen Gezondheidscentrum BaLaDe zijn tal van zorgverleners werkzaam, waardoor verwijzen naar de juiste discipline gemakkelijk te organiseren is.

De verloskundigen van Nuvola kijken uit naar deze nieuwe samenwerking binnen Gezondheidscentrum BaLaDe!

Meer informatie over de verloskundigepraktijk vindt u op de website: www.praktijknuvola.nl

Aanmelden of contact telefonisch via 06-20391676 of 0416-341220 of mailen naar
info@praktijknuvola.nl

Verloskunde nuvola
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »