Ons Winkeltje

Door de schuifdeuren van BaLaDe, rechts van de receptie stapt u Ons Winkeltje van de Kansenfabriek binnen.
In Ons Winkeltje vindt u leuke, originele, betaalbare, prachtig handgemaakte cadeaus. Unieke cadeaus. Alles afkomstig van Waalwijkse bodem. Alleen dat is al bijzonder!
Ons Winkeltje wordt beheerd door vrijwilligers en door cliënten van Prisma. Zij staan voor u klaar en maken ook nog eens bijzondere kaarten om uw dierbaren mee te verrassen. De postzegel is te koop en wanneer u de geschreven kaart bij ons in de bus doet, zorgen wij voor de rest.

Wat kunt u zoal vinden in Ons Winkeltje?

Kaarsen en aardewerk met veel liefde gemaakt door de medewerkers van PasPartoe.

• Een veelheid aan kaarsen, van eenvoudig en klein tot droomkaarsen en kaarsen van een dikke meter lengte. In alle kleuren die u zich maar kunt bedenken. U kunt zelfs een kaars bestellen in een door u gewenste kleur.
• Een grote diversiteit aan aardewerk. Van schaal tot vaas alles met de hand gemaakt en daardoor exclusief!

Of zoekt u misschien een unieke knuffel? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht, want we hebben de gehaakte producten van Knuffels en Snuffels, ja, ook uit Waalwijk. Grote en kleine knuffelbeesten gemaakt met de beste garens, veiligheidsoogjes en grootste zorg, zitten met smart te wachten op uw kind of kleinkind.

Wij hebben naast al die Waalwijkse cadeaus voor jong en oud, ook levensmiddelen voor de eerste levensbehoefte. Handig toch! En binnenkort hebben we ook een kopieerservice in Ons Winkeltje.

In het Grand Café van De Kansenfabriek ziet u ook onze producten die u kunt kopen en de tafels worden regelmatig versierd met onze eigen handgemaakte decoraties en zelfs die zijn te koop!

In Ieder seizoen en met speciale feestdagen ziet u de inrichting van Ons Winkeltje veranderen. Niet alleen van kleur maar ook met speciale producten voor de verschillende feestdagen. Wat dacht u van een rode kaars in de vorm van een hart voor Valentijn, unieke paaskaarten of een gehaakte paashaas, - kuiken of bijzondere handgemaakte paaseitjes voor in de paasboom? Dit is toch allemaal bijzonder!

Kortom, Ons Winkeltje is met recht een bijzonder winkeltje!
U kunt er zelfs tegen een vergoeding terecht voor workshops, zoals haken, knutselen en tafelversieringen. Deze worden van tevoren bekend gemaakt en hiervoor kunt u zich dan inschrijven.

Dus….. wip gerust eens binnen, neem regelmatig een kijkje in Ons Winkeltje en laat u steeds weer verrassen. U bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-15.30 uur.

Deze dienst wordt aangeboden door: