Ons Winkeltje

Ons Winkeltje

Op zoek naar een leuk cadeau? Bezoek dan eens Ons Winkeltje. Daar zijn producten te kop van Prisma-atelier PaspARToe, Pastel & Naturel en Potvol.

Pastel & Naturel verkoopt er woonaccessoires. Op de eigen website spreekt het bedrijf van 'eigentijdse, stoere lifestyleproducten van ingetogen materialen en kleuren.' Het Grand Cafe van de Kansenfabriek is tevens de showroom van Pastel & Naturel. Op de tafels is te zien welke artikelen in het winkeltje te koop zijn.

Potvol verkoopt in Ons Winkeltje jams in bijzondere smaken. Wat dacht u van 'pruimen met basilicum en kaneel' en 'appel met lavendel?' Andere leuke cadeaus uit het assortiment zijn de Potvol Likeur, Koek, Beterschap en Liefde.

PaspARToe levert Ons Winkeltje kleine en grote kaarsen. En aardewerk; van vazen tot schalen, alles handgemaakt en dus bijzonder exclusief. Alle cadeaus zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar voor een zeer schappelijke prijs.

In Ons Winkeltje vindt u ook levensmiddelen die voorzien in de eerste levensbehoefte. U koopt er tevens handgemaakte kaarten met postzegel die wij graag voor u op de post doen.

Ons Winkeltje wordt gerund door clienten van Prisma en vrijwilligers.

De openingstijden zijn:
maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 15.00 uur.

Deze dienst wordt aangeboden door: